Wil je adverteren?

Het nieuwsplatform Flows bestaat uit een website, een digitale nieuwsbrief, magazines en events.

Vandaag registreren wij op onze website flows.be dagelijks gemiddeld 9.286 pageviews (daggemiddelde cijfer op basis van Google Analytics jaar 2020). Jaarlijks groeit het bereik sinds de start van Flows met gemiddeld 12%. Ongeveer 92% van onze lezers is in ons land professioneel actief in de brede wereld van logistiek en goederenvervoer. 

Ook op sociale media kent Flows een sterke groei:

Op al die platformen wordt de inhoud van Flows dagelijks gedeeld.

Vandaag versturen wij van maandag tot vrijdag gratis de e-nieuwsbrief naar 12.200 abonnees. Met een unieke openingsrate van +30% en een doorklikrate van +45%, bewijzen we dag na dag dat Flows' content actief gelezen wordt. Op zondag is er een extra nieuwsbrief People & Jobs. Die e-nieuwsbrief focust op carrièrewendingen en opmerkelijke mensen uit de brede transportsector. 

Zowel op de website als in de nieuwsbrief, kunt u uw merk zichtbaar maken via bijvoorbeeld een bannercampagne. Alle standaard advertentiemogelijkheden vindt u hier.  

Het Flowsmagazine verschijnt 4 keer per jaar (maart - mei - oktober - december). Hierin wordt dieper ingegaan op de diverse thema's die Flows covert (trade, shipping, transport en logistiek). Elk nummer krijgt een thematische focus. In 2021 zullen de magazines achtergrond brengen bij de thema’s levenslang leren (kwartaal 1), duurzaamheid (kwartaal 2), breakbulk (kwartaal 3) en de jaarprognoses 2022 (kwartaal 4).
De distributie van in totaal 5.000 exemplaren gebeurt naar zowel de abonnees van flows.be als via sampling naar een select doelpubliek.

Maatwerk

Adverteren kan op alle publicaties van Flows. Zo kan uw boodschap op maat worden gemaakt voor bannering op de website of in de nieuwsbrief. U kunt de lezers benaderen met goed gemaakte publireportages of advertenties. Top topical zien wij als een uitdaging. U kunt ook partner worden van onze nieuwsbrieven en evenementen.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag aan de optimale visibiliteit, waarbij maatwerk en ‘value for money’ centraal staan.

Wilt u uw bedrijf meer zichtbaarheid geven in de sector van transport, shipping en logistiek? Wilt u deze grote groep van professionals bereiken met uw boodschap? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend via marketing@flows.be.