Wil je adverteren?

Sinds de lancering van het nieuwsplatform op 17 september 2014 vinden meer en meer professionals de weg naar www.flows.be

Het digitaal nieuwsplatform Flows bestaat uit een website, een digitale nieuwsbrief, magazines en events.

Vandaag bereiken wij met onze website flows.be lezers uit heel Vlaanderen (cijfers op basis van Google Analytics - september '18)

  • 34.526 gebruikers 
  • 80.277 sessies  
  • 193.234 pageviews

Ook op social media kent Flows een sterke groei:

  • Linkedin 3.054 volgers
  • Facebook 633 volgers
  • Twitter 2.363 volgers

Vandaag versturen wij van maandag tot vrijdag de e-nieuwsbrief naar 11.605 abonnees. Met een unieke openrate van 26% en een doorklikrate van 28%, bewijzen we dag op dag dat Flows' content actief gelezen wordt.

Zowel op de website als in de nieuwsbrief, kunt u uw merk zichtbaar maken via bv. een bannercampagne. Alle standaard advertentiemogelijkheden vindt u hier.  

Het Flows magazine verschijnt 4 keer per jaar (maart - mei - oktober - december). Hierin wordt dieper ingegaan op de diverse thema's die Flows covert (trade, shipping, transport en logistiek), en komen er nog 1 à 2 speciale dossiers aan bod.
De distributie van in totaal 5,000 exemplaren gebeurt naar zowel de abonnees van flows.be als via sampling naar een select doelpubliek.

Wilt u uw bedrijf meer zichtbaarheid geven in de sector van transport, shipping en logistiek? Wilt u deze grote groep van professionals bereiken met uw boodschap? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend via marketing@flows.be