DKV levert 1.500 OBU’s aan Antwerps Transportforum

Het aankoopcollectief Antwerps Transportforum heeft een akkoord met DKV Euro Service gesloten voor de levering OBU’s voor de kilometerheffing. Het contract werd deze week getekend.

Het Antwerps Transportforum werd begin 2014 opgericht om Antwerpse transportfirma’s te verenigen en door samenwerking kortingen te bedingen waardoor de kleine(re) bedrijven of ‘alleenrijders’ dezelfde voordelen bekomen als de grote ondernemingen. Het telt inmiddels 170 leden.

Volgens Yves Haud’Huyze, medeoprichter en bestuurslid van het Antwerps Transportforum (en verantwoordelijk voor sales en management bij Transport Joosen) werd al sinds de oprichting samengewerkt met DKV Euro Service, omwille van de transparante communicatie en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Door in zee te gaan met DKV opteert het forum dus voor de Satellic-OBU’s.

EETS

Gertjan Breij, managing director DKV Euro Service Benelux, zegt dat dit voorlopig het voordeligste alternatief op de markt is. “Als participant binnen AGES Maut System in Langenfeld werkt DKV al geruime tijd aan een oplossing die uiteindelijk moet leiden tot pan-Europees afrekenen van tol (EETS). Maar voorlopig zien we dat enkel de Satellic Box klaar is voor gebruik”, klinkt het.

Hans Cousserier (links op de foto), accountmanager bij DKV en specialist op vlak van de nieuwe kilometerheffing in België, overhandigde zopas de eerste OBU aan Haud’Huyze.