Spectaculaire cijfers voor Flows

Namens onze eigenaars en ons team wens ik u het allerbeste voor 2019. Voor Flows zelf hopen we dat 2019 even straf wordt als 2018.

We zijn bijzonder trots op de cijfers die we in 2018 registreerden.

Uit Google Analytics leren we dat we 2.389.639 pageviews hadden. Een groei van zomaar eventjes 30%. U bekijkt gemiddeld 2,37 pagina’s als u bij ons inlogt. Dat betekent dat we in 2018 in totaal 1.008.121 sessies registreerden. Een stijging van + 36,4%.

Ook op de sociale media mogen onze cijfers er best zijn. Op het professionele platform LinkedIn groeide ons aantal volgers met zo maar eventjes 122%. Op het nieuwsplatform Twitter kwamen er 17,5% volgers bij. Op Facebook ten slotte groeide de groep volgers met 51%.

16% meer abonnees

Waar het in elke onderneming om gaat, is natuurlijk het economische plaatje. Ook daar uitstekend nieuws. Het aantal betalende logins klom met 16% omhoog. In de sector van de betalende media is dat een ijzersterk resultaat.

Dank

Met deze uitzonderlijk mooie cijfers, trekken we de stijgende lijn van 2017 door. 

Succes heeft veel vaders. Toch graag even het wierookvat voor wie dat het meest verdient. Vooreerst voor de mensen van de vzw Havenkoepel, die in dit project investeerden. Daarnaast voor het Flowsteam. Het bewijst elke dag dat degelijke journalistiek loont. Dank ook aan onze adverteerders en structurele partners. Ook zij dragen bij tot de leefbaarheid van Flows en krijgen met deze bereikcijfers zonder enige twijfel ‘value for money’.

2019

Ten slotte natuurlijk dank aan onze betalende lezers. U maakt het mogelijk dat onze redacteurs hun job kunnen doen: u onafhankelijk, correct en goed informeren. Dat zullen we in 2019 vol overtuiging en enthousiasme blijven doen.

Bart Timperman, hoofdredacteur