Maatschappij Linkerscheldeoever nodigt buren uit voor kennismaking

De Maatschappij Linkerscheldeoever lanceert een nieuw initiatief om de omwonenden kennis te laten maken met de bezigheden van de Maatschappij. De eerste 'Staat van de Waaslandhaven' vindt plaats op donderdag 14 maart in Kallo.

Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO) lanceert op donderdag 14 maart 2019 een nieuw jaarlijks initiatief om de buren van de Waaslandhaven, deel van de haven van Antwerpen, meer te betrekken bij het havengebeuren. Inwoners van Kallo, Doel, Verrebroek, Kieldrecht en Prosperpolder werden onlangs per brief uitgenodigd voor de allereerste Staat van de Waaslandhaven voor omwonenden.

Rechtstreeks contact

Peter Van de Putte, directeur MLSO: “Met de Staat van de Waaslandhaven voor omwonenden willen we onze buren laten kennismaken met onze organisatie. Wie zijn we? Waar staan we voor? Wat doen we? Onze buren ontvangen al enkele jaren onze nieuwsbrief 'Halo', maar we vinden het belangrijk om ook rechtstreekse contactmomenten met hen te hebben. Zo kunnen we hen beter betrekken bij het hele havengebeuren.”

Naast een kennismaking met MLSO staat een externe toelichting rond mobiliteit in en om de Waaslandhaven op het programma.

Snel inschrijven 

Inwoners van Kallo, Doel, Verrebroek, Kieldrecht en Prosperpolder die zich nog niet inschreven, kunnen dat nog tot vrijdag 1 maart via de link in de nieuwjaarsbrief van de MLSO of via  info@maatschappijlso.be met vermelding van naam, adres en aantal aanwezigen (maximum twee personen).

Michiel Leen