Logistieker Rhenus vormt multimodaal platform op luchthaven Luik

Logistiek dienstverlener Rhenus had al een kantoor in Herstal nabij Luik en verhuist nu naar de luchthaven van Luik. Het bedrijf verankert zich dus verder in België. Rhenus biedt zowel een oceaan-, lucht- als spoorvrachtproduct aan.

Rhenus Air & Ocean nv opende een nieuwe vestiging op de luchthaven van Luik (LGG). Via die unieke locatie biedt Rhenus alle voordelen van een multimodaal logistiek platform aan. Het is een strategische locatie midden in de gouden driehoek Amsterdam, Frankfurt en Parijs. Dertig jaar geleden opende Rhenus Air & Ocean al een kantoor in Herstal nabij Luik. Het bedrijf bouwt dus verder aan een sterke lokale aanwezigheid.

Naast het oceaanproduct biedt Rhenus nu ook een solide lucht- en spoorvrachtproduct (Landbridge) met end-to-end logistieke oplossingen in het wereldwijde Rhenus-netwerk.

De ambitie van Rhenus is om via dit uniek logistiek platform flink te groeien de komende jaren. Jean-Baptiste Elslander (foto hieronder) zal het team in Luik leiden.

De Rhenus Groep is een van de toonaangevende wereldwijde logistieke dienstverleners met een jaarlijkse omzet van 5,1 miljard euro. Rhenus heeft vestigingen op 660 locaties wereldwijd en stelt 31.000 mensen tewerk. Rhenus biedt intelligente oplossingen aan voor de hele supplychain.

Een filmpje over het bedrijf ziet u onderaan.

Neem vrijblijvend contact op:

 

Rhenus Air & Ocean nv
Rue Saint Exupéry 17B
B-4460 Grâce-Hollogne
https://www.rhenus.group
+32 4 240 74 00
Jean-baptiste.elslander@be.rhenus.com