DKV BOX EUROPE: probleemloos tol afrekenen in Europa

(Publireportage) DKV BOX EUROPE is de ultieme toloplossing voor transporteurs om door Europa te reizen. Het toestel verrekent toltransacties en handelt ze af, onder meer in Duitsland (zoals Herren- en Warnowtunnel), Oostenrijk, Spanje en Portugal.

Revolutie in tolwereld

“Toll4Europe heeft een toestel laten ontwikkelen om alle landen af te handelen”, zegt Hans Cousserier, teamleader Sales Benelux van DKV Euro Service. “Het gaat om een revolutie in de tolwereld om de tol digitaal af te rekenen:  één toestel weet via gps waar het voertuig zich bevindt.“

Duidelijk kostenplaatje

“Voor de klant betekent dat één factuur op het einde van de maand, een administratieve vereenvoudiging met een duidelijker kostenplaatje. Zo zal een transporteur die bijvoorbeeld van België naar Italië rijdt, veel preciezer zijn kostprijs per kilometer kunnen berekenen. Vanuit Toll4Europe zetten wij onze eigen DKV BOX EUROPE in de markt”, gaat Cousserier verder.

EETS-compliant

De DKV BOX EUROPE is samen met partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld. DKV heeft zo nu een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar om in heel Europa tol efficiënt af te rekenen. De box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus volledig EETS-compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Voorzichtigheid geboden

Nu EETS goed op gang is gekomen, verschijnen er steeds meer spelers op de markt. “In de communicatie lijkt alles erop gericht om zo snel mogelijk een maximaal aantal dekkingslanden tegelijk aan te bieden en zo de aandacht van de klant te winnen”, zegt Hans Cousserier. “Let op: voorzichtigheid is geboden. Bij DKV zijn klanten zeker dat ze voor een gecertificeerde box kiezen en daarmee een oplossing krijgen die echt werkt!”

Meer info over de DKV BOX EUROPE vindt u hier.

1 euro voor Kinderkankerfonds

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

Meer info over het maatschappelijk verantwoord ondernemen van DKV leest u hier

Een filmpje over de DKV BOX EUROPE ziet u hieronder.

Bel of mail gerust naar het DKV team op +31 252 360 394.