CEPA en Alfaport schenken 25.000 euro aan Ondernemers voor Ondernemers

Ook dit jaar gaat de opbrengst van de nieuwjaarsreceptie van de Antwerpse havengemeenschap naar het goede doel. Ondernemers voor Ondernemers kreeg een cheque van 25.000 euro overhandigd.

De werkgevers van de haven van Antwerpen (CEPA) en Alfaport Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland hebben in samenwerking met het Havenbedrijf Antwerpen de netto-opbrengst van de nieuwjaarsreceptie van 5 januari aan Ondernemers voor Ondernemers geschonken. Het bedrag werd aan Freddy De Mulder, ex-CEO van General Motors – vandaag vrijwilliger-consulent bij de organisatie – overhandigd door Walter Van Mechelen (voorzitter Alfaport Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland) en Guy Vankrunkelsven (directeur CEPA).

Ondernemers voor Ondernemers is reeds 15 jaar actief in het bevorderen van duurzame economische groei in ontwikkelingslanden door ondersteuning van lokaal ondernemerschap. Voor deze organisatie is het streven van de bevolking naar meer welvaart de belangrijkste hefboom voor de socio-economische ontwikkeling van een regio.

“CEPA en Alfaport willen met de netto-opbrengsten van de nieuwjaarsreceptie telkens één goed doel ondersteunen. Voor dit jaar viel de keuze op Ondernemers voor Ondernemers, een organisatie die op het terrein een verschil maakt”, aldus Vankrunkelsven.

“Onze organisaties én de bedrijven die deelnemen aan de nieuwjaarsreceptie tonen hiermee aan dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een integraal deel uitmaakt van hun werking”, zegt van Van Mechelen naar aanleiding van de overhandiging van de cheque.