(Advertorial) Corona: professionele desinfecties door Allindus/AKM

Op het vlak van professionele reinigingen en ontsmettingen, is Allindus/AKM uw partner voor coronadesinfecties. Onze interventieteams verstrekken 24/7 snelle noodhulp in geval van een uitbraak of bij preventieve ontsmettingen.

Beschermen tegen het coronavirus

Door de wereldwijde COVID-19-uitbraak moeten mensen en bedrijven leren omgaan met deze nieuwe dreiging. De effecten van de situatie zullen zich nog een tijdlang laten voelen en brengen ons in een nieuwe realiteit. Iedereen wil zichzelf en zijn omgeving beschermen tegen mogelijke besmetting en een werkgever draagt daar een grote verantwoordelijkheid. 

Hoe desinfectern wij?

Het COVID-19-virus is een bijzonder verraderlijk virus dat geruime tijd kan overleven op oppervlakken en waarbij mensen die besmet zijn niet altijd symptomen vertonen. Het is vechten tegen een onzichtbare vijand. Net daarom is het extra belangrijk om een professionele partner onder de arm te nemen.  

Wij zijn meer dan twintig jaar gespecialiseerd in industriele reinigingen en zijn VCA gecertificeerd.  We volgen strikt de meeste state-of-the-artprocedures als het gaat om desinfecties. COVID-19 is nog nieuw, dus onze teams raadplegen voortdurend alle nodige instanties voor up-to-dateoplossingen waarbij uitsluitend goedgekeurde en geregistreerde desinfectiemiddelen gebruikt worden.

Het desinfecteren van ruimtes tegen het coronavirus preventief of na een vaststelling

Wij staan paraat om elke ruimte onder handen te nemen en gericht te decontamineren. Mogelijke bestrijdingsruimtes zijn: kantoren – laboratoria – restaurants – woonzorgcentra – keukens – gebouwen – sanitaire ruimtes – magazijnen – vervoersmiddelen zoals auto’s, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen en bussen.

Heeft u een vraag over de desinfectie van een bepaalde ruimte? Aarzel niet om ons te contacteren. Samen bekijken en bespreken we de meest geschikte en effectieve aanpak. Dat kan eenmalig maar kan ook in overleg op vastgestelde tijdstippen. Hoe doen we dat?

- We gebruiken door de FOD volksgezondheid goedgekeurde en geregistreerde sterke ontsmettingsmiddelen;

- Alle geïnfecteerde materialen worden gereinigd, ontsmet en op de juiste wijze verwijderd;

- Volledig ingekapselde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM' s) en full-face ademhalingsmaskers worden te allen tijde gedragen door onze gecertificeerde techniekers.
 

Het desinfecteren kan op 2 manieren:

- Door middel van sprayers voor kleinere oppervlakten en handvaten;

- Door middel van verneveling met een nebulisator (fogger) voor grotere ruimtes.

We gebruiken producten op basis van gestabiliseerd waterstofperoxide die een langere werking hebben en alle bacteriën, virussen en schimmels doden. Het product is geur- en kleurloos en dient niet nagespoeld te worden.
 

Hoe onze techniekers te werk gaan, ziet u hier: 

- Onze medewerkers komen ter plaatse met de nodige persoonlijke bescherming.

- De ruimte wordt betreden en derden moeten de kamer verlaten. 

- Door middel van verneveling worden de ruimtes behandeld en kan het product zijn werking doen.

- Na 30 minuten wordt de ruimte geventileerd en kan de ruimte worden hergebruikt. 

- Aan het einde van het werk desinfecteren onze medewerkers alle gebruikte materialen.

- Onze werknemers desinfecteren hun handen voordat ze de behandelde gebieden verlaten.

- Bij kleinere oppervlakten gaan we werken met sprays, in grotere omgevingen werken we met vernevelsystemen.

Voor meer informatie over onze corona-reinigingsmethoden kunt u steeds contact opnemen.
We begrijpen dat u de gezondheid en veiligheid van uzelf, uw familie en uw medewerkers niet op het spel wil zetten. Neem geen risico’s en contacteer professionals:

+32 3 866 29 36                                                  

info@allindus.com / info@airkm.be