Zondag geen nieuwsbrief People & Jobs

De Flowsnieuwsbrief People & Jobs zal zondag uitzonderlijk niet verschijnen. Daar zijn meerdere redenen voor. Een uitgedunde redactie, minder bereikbare mensen en het feit dat we al veel berichten gratis publiceren.

De Flowslezers die intekenden voor de dagelijkse gratis nieuwsbrief (inschrijven kan onderaan rechts op onze homepage) krijgen ook klokvast op zondag een nieuwsbrief People & Jobs. Daarin telkens vijf artikels over mensen in onze sector. Die artikels zijn niet vergrendeld en kunnen dus door iedereen, ook door de niet-abonnees van Flows, gelezen worden.

Die nieuwsbrief gaat even in 'lockdown'. Om te beginnen omdat we, als maatschappelijk verantwoordelijke redacteurs, beslisten om de artikels over de coronaproblematiek voor iedereen beschikbaar te maken. Daarom is de strategie om op zondag een paar artikels gratis aan te bieden, op dit moment een beetje achterhaald. Een tweede reden is behoorlijk eenvoudig. De Flowsredactie telt amper tien koppen. Met enkele zieken gaat de prioriteit dan naar het dagelijkse nieuws. Een laatste reden is ook behoorlijk logisch: veel mensen werken van thuis uit of niet, en waar gewerkt wordt is het vaak alle hens aan dek. Wat betekent dat de potentiële 'onderwerpen' vaak niet of moeilijker bereikbaar zijn.

Dank voor het begrip.

Bart Timperman, hoofdredacteur