Deme meest aantrekkelijke werkgever van België

De Vlaamse waterbouwkundige groep Deme is door Randstad uitgeroepen tot de meest aantrekkelijke werkgever van België. Eerder kreeg de groep ook al de Lifetime Achievement Award als aantrekkelijkste werkgever van Vlaanderen.

De prijs wordt uitgereikt na een enquête van Randstad bij studenten, werknemers en werkzoekenden tussen 18 en 65 jaar. De criteria in het onderzoek die de aantrekkelijkheid bepalen zijn onder meer de financiële gezondheid, stimulerend werk, werkzekerheid, werksfeer of het toepassen van nieuwe technologie. Op bijna al die criteria scoorde Deme in de top drie. Dit is uniek in de geschiedenis van de Randstad Award.

Alain Bernard, CEO van Deme, noemt de award een erkenning voor de medewerkers. “Met hun ondernemerschap, innovatief denken en inzet maken ze van Deme een succesvol bedrijf, zowel op de thuismarkt als op onze projecten wereldwijd”, zegt hij.

Eerder dit jaar ontving Deme ook al de Lifetime Achievement Award op basis van de resultaten die het bedrijf sinds 2009 boekt in de Randstad Employer Brand Research. Die award heeft enkel betrekking op Vlaanderen.

Deme telt wereldwijd 4.600 medewerkers en realiseert een omzet van 1,97 miljard euro.

Koen Heinen