Antwerpse Aprojects start eigen transportkantoor Europese markt op

De Antwerpse stukgoedbehandelaar Aprojects startte op 8 februari zijn eigen transportafdeling op voor alle Europese bestemmingen. Danny Poppe, oud-businessdevelopmentmanager Benelux bij P&O Ferrymasters, zal het kantoor in goede banen leiden.

Als internationale logistiekspeler voor breakbulk en projectlading, heeft Aprojects de laatste jaren sterk geïnvesteerd in een globale expansie. Zowel de opening van overzeese kantoren – in China, Zuid-Korea, Rusland en Amerika en het Europese hinterland – als de interne Europese markt zijn belangrijke groeifactoren voor het bedrijf.

Alle transportmodi

“Door de toegenomen vraag naar logistieke diensten streven we naar het totaalpakket”, vertelt Danny Poppe, transportmanager bij Aprojects Transport. “We bieden alle mogelijke transportmodi aan van en naar alle Europese bestemmingen. Onze kennis gaat heel ruim. De klant kan met iedere vraag bij ons aankloppen.”

Danny Poppe is al meer dan dertig jaar actief in de transportwereld. Hij was meer dan twaalf jaar aan de slag als businessdevelopmentmanager Benelux bij P&O Ferrymasters. Daarvoor werkte hij tien jaar als transportmanager bij Zuidnatie. “In de transport en logistiek draait het om flexibiliteit. Op dat vlak zullen we zeker de juiste partner zijn”, vertelt hij. “Voor een van onze eerste opdrachten bij Aprojects Transport hebben we intussen al projectcargo geladen in Turkije richting Duitsland via de douane in Oostenrijk, wat zeker niet evident is.”

Aprojects Transport opereert vanuit de Indiëstraat op ’t Eilandje.

Julie Desmet