Young FORWARD Belgium houdt volgende 'Academy' online

Young FORWARD, de jongerenafdeling van expediteursvereniging FORWARD Belgium, laat zich niet tegenhouden door de coronacrisis. Young FORWARD biedt de volgende editie van de FORWARD Academy online aan.

"We gaan niet bij de pakken blijven zitten", zegt jongerenvoorzitter Tia Meyvis. Op 31 maart had Young FORWARD een editie gepland van de Young FORWARD Academy, maar de coronamaatregelen staan geen evenementen meer toe. Geen probleem: de jonge expediteurs plannen op de 31e een onlinelezing met een geactualiseerd thema. Geïnteresseerden kunnen inloggen voor de lezing van 'compassionate leader' Jan Vermeiren. In lijn met de uitdagende tijden die veel bedrijven nu beleven, geeft hij een anderhalf uur durende uiteenzetting over hoe je de 'vibe' in je team kunt behouden. Vermeiren legt uit welke vibes er zijn, hoe ze te herkennen en hoe de vibe van je team te verhogen. Niet onbelangrijk om verandertrajecten tot het gewenste resultaat te brengen.

De onlinesessie begint op 31 maart om 16.00 uur. Aanmelden kan hier. Na registratie krijgen deelnemers een inlogcode waarmee ze op 31/03 aanmelden om de sessie te volgen vanaf 15.50 uur.

Michiel Leen