Van revuetheater en onderwijs naar opleidingsfonds LOGOS

LOGOS, het opleidingsfonds voor de internationale handel, vervoer en logistiek, verwelkomt twee nieuwe gezichten. Jan Coppé ruilt de showbizz voor de logistiek, Patrick Van Bergen komt uit de communicatie en het onderwijs.

Jan Coppé (achteraan op de foto) kwam begin november aan boord bij LOGOS als communicatiemedewerker. Hij werkte de afgelopen jaren als marketing- en communicatieman in het revuetheater 'Het Witte Paard' in Blankenberge. Een flink contrast tussen de twee werelden. Coppé dient bij LOGOS de marketing te optimaliseren en de communicatie verder op punt te stellen. “Ik woon al mijn hele leven in het Antwerpse. De haven is voor mij een nieuwe wereld, maar wel een die me al mijn hele leven fascineert.”  

Patrick Van Bergen startte als sectorconsulent bij LOGOS. Als master in de toegepaste economische wetenschappen (werkte hij vroeger in marketing- en communicatieafdelingen van industriële spelers. Later stapte hij over naar het onderwijs waar hij toegepaste economische vakken gaf. Vanaf nu wil hij met zijn LOGOS-collega’s de acties in het sectorconvenant (samenwerking met onderwijs, competentiebeleid, diversiteit en evenredige arbeidsdeelname, enzovoort) verder uitbouwen.

Michiel Leen