Tomorrowland-dj's wijken uit naar Havenhuis voor liveset

De coronacrisis trekt ook een streep door de festivalzomer van dj-duo D'Angello & Francis. Omdat ze dit jaar niet op Tomorrowland kunnen draaien, wijken ze uit naar het Antwerpse Havenhuis. Hun dj-set wordt donderdagavond live gestreamd.

Dj's D'Angello & Francis stellen hun draaitafels donderdagavond op in het Havenhuis. Het optreden is live te volgen via Facebook en Youtube. Het event is een samenwerking van het duo met Port of Antwerp en het dancenetwerk We Rave You. "Het duo kwam bij ons aankloppen met de vraag of een streaming vanuit het Havenhuis tot de mogelijkheden behoorde, nu Tomorrowland niet op de klassieke manier kan plaatsvinden", zegt Annelies Oeyen, woordvoerder van Havenbedrijf Antwerpen. "De dj's spelen hun set op de brug van het Havenhuis. De performance wordt gecombineerd met dronebeelden uit de haven." De livestream van het optreden begint donderdagavond om 19.00 uur. 

Livestream delen 

D'Angello & Francis roepen fans op om de livestream van het optreden te delen via Facebook. Wie dat doet, maakt kans op een exclusief optreden van het duo. Ze gunnen het streamende publiek ook de primeur van hun nieuwe nummer: ‘Que Pasa’, een samenwerking met de Nederlandse top-dj Armin Van Buuren, komt pas eind augustus uit, maar is donderdagavond al in Antwerpen te horen. 

Havenbedrijf Antwerpen biedt deze zomer wel meer entertainmentideeën aan. Op de website van het Havenbedrijf staan heel wat ideeën voor 'havonturen' opgelijst onder de noemer 'De Haven Zomert'. Het aanbod varieert van digitale havenzoektochten en de jacht op zwerfvuil tot fietstochten en wandelingen. Eerder zette het Havenbedrijf, samen met verschillende partners, de schouders onder het project 'Havenland', dat meer dagjestoeristen naar het Antwerpse havengebied moet lokken. 

Michiel Leen