Philippe Beaujean en Michael Daelemans golfen voor Rode Kruis

Het golftoernooi 'Holes for Heroes' wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis. Maritieme golfers Philippe Beaujean en Michael Daelemans zetten zich in om zoveel mogelijk holes te spelen en donaties binnen te halen.

Met het benefiettoernooi 'Holes for Heroes' op maandag 28 september willen de deelnemers het Rode Kruis helpen om de weggevallen traditionele stickerverkoop te compenseren. Onder de noemer 'Port of Antwerp for Heroes' gaan Philippe Beaujean (shippers and forwarders manager bij Havenbedrijf Antwerpen) en Michael Daelemans (commercial director bij expeditiebedrijf Shipex) de uitdaging aan om zoveel mogelijk holes te spelen. De golfclub die erin slaagt het meeste holes te spelen, krijgt een van de Rode Kruis-ambassadeurs over de vloer. “Ik kende Michael al als golfer. Als manager shippers and forwarders lag het voor de hand dat ik een expediteur als partner vroeg voor dit project. De maritieme sector telt overigens wel meer bedreven golfers”, zegt Beaujean.

Beaujean verzamelde inmiddels zo'n 200 euro, maar dat bedrag mag nog aangroeien. “Ik speel voor de helden van de zorg, maar ik zal zeker ook aan onze havenhelden denken, die de haven 100% operationeel hebben gehouden tijdens de COVID-pandemie”, besluit hij.

Gedeelde passie

Michael Daelemans deelt dat enthousiasme. “Ik ken Philippe al lang en doorheen de jaren zijn we vrienden geworden. We delen de passie voor de golf en hebben al verschillende toernooien samen gespeeld. Het zou mooi zijn als we 1.000 euro bij elkaar kunnen krijgen.”

De sponsorpagina van beide golfers waarop u eenvoudig uw bijdrage voor het Rode Kruis kan registreren, vindt u hier.

Michiel Leen