Marc Stuer: net met pensioen, alweer aan de slag bij Ion Logistics

Nauwelijks was Marc Stuer met pensioen, of hij ging alweer deeltijds aan het werk. Bij iOnLogistics zet hij mee zijn schouders onder de uitbouw van het bedrijf. “Stilzitten is niets voor mij.”

Marc Stuer kwam begin november aan boord bij iOnLogistics. Opmerkelijk, want in augustus was hij pas met pensioen gegaan. “Ik heb toen al aangegeven dat ik te vinden was voor een deeltijdse baan”, zegt Marc. “Guy van der Veken, die ik nog kende uit de tijd dat we samen bij Rittal werkten, had interesse. We weten wat we aan elkaar hebben. Ik hou ook van de werksfeer in kleinere organisaties: je kunt er meer je eigen stempel drukken en komt er niet in een keurslijf terecht.”

Marc heeft een achtergrond in automatisering, de logistiek is nieuw voor hem. “Niettemin spelen processen van automatisering en instrumentalisering ook hier een rol, denk maar aan de uitbouw van terminal automation. De haven van Antwerpen is voor mij, als inwoner van Beveren, geen onbekend terrein.”

Starten in coronatijd

Intussen werkt Marc zich in de nieuwe job in. “Niet evident in coronatijden. Vanaf 1 januari 2021 hoop ik effectief de baan op te kunnen en nieuwe klanten te bezoeken, vooral in de sector van bulkopslag met added value."

Marc zal een aantal dagen per week werken voor iOnLogistics. “Een gezonde mix tussen het werk en het privéleven”, zegt Marc. “Ik ben graag bezig, ik ben graag onderweg en hou van het sociaal contact. Langs deze weg hoop ik mijn schouders mee onder het bedrijf te zetten en nog enkele jaren bij te dragen aan het succes. Daarna maak ik met plezier plaats voor een voltijdse medewerker.”

Michiel Leen