Marc Ivens voorzitter ad-interim van beroepsvereniging KVBG

Marc Ivens (Mexico Natie) volgt Karl Huts op als voorzitter van de beroepsvereniging KVBG. Het gaat evenwel om een interimfunctie. In de loop van het voorjaar beslist de algemene vergadering van KVBG over een definitieve opvolger voor Huts.

KVBG, het Koninklijk Verbond der Beheerders van Goederenstromen, krijgt een nieuwe voorzitter. Nu er een einde komt aan het mandaat van huidig voorzitter Karl Huts, wordt Marc Ivens, CEO bij Mexico Natie, voorzitter van de vereniging. Ivens neemt de functie tijdelijk op, tot de algemene vergadering van de KVBG in de loop van het voorjaar een definitieve opvolger voor Karl Huts aanstelt. In de jaren '90 was ook Fernand Huts gedurende tien jaar voorzitter van de vereniging. 

Mexico Natie is als bedrijf nipt ouder dan KVBG: de goederenbehandelaar startte in Antwerpen in 1871, de beroepsvereniging in 1872. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Antwerpen, onder andere op Luithagen (rechteroever) en Blue Star (Linkeroever). Daarnaast heeft het bedrijf ook een terminal op Kaai 740. Mexico Natie focust op de behandeling van goederen uit onder andere de chemie- en staalsector, forest products en project & general cargo. 

Michiel Leen