Heike Ulburghs (ex-Ahlers) commercieel manager Haven Genk

Haven Genk haalt bij het begin van het jaar Heike Ulburghs als nieuwe commercieel manager binnen. Zij vervangt sales manager Stefan Vlaeyen, die het bedrijf verlaten heeft. Ulburghs deed de nodige ervaring op bij logistiek dienstverlener Ahlers.

De samenwerking met Stefan Vlaeyen werd in onderling overleg beëindigd. “Wij bedanken Stefan voor zijn inzet en wensen hem succes bij het verder uitbouwen van zijn loopbaan”, zegt Wesley Mazzei, algemeen directeur van Haven Genk.

Aangezien de nieuwe commercieel manager pas vanaf 4 maart het team komt versterken, zal Mazzei tijdelijk het volledige salesluik voor zijn rekening nemen.

Ervaren professional

“Ik ben bijzonder verheugd dat Heike Ulburghs als commercieel manager ons team komt versterken. Ze is een ervaren professional in logistiek en transport, met een sterke focus op multimodale oplossingen”, benadrukt Mazzei. Multimodale oplossingen behoren nu net tot de speerpunten van Haven Genk.

Ulburghs studeerde in 2004 af als handelsingenieur, waarna ze aan de slag ging bij logistiek dienstverlener Ahlers. De voorbije jaren had ze daar diverse sales en commerciële managementfuncties.

Koen Heinen