Flows zoekt journalist wegtransport

Flows.be blijft zeer snel groeien. Daarom zoeken wij voor onze redactie nog nieuwe freelancejournalisten. Op dit moment zijn we op zoek naar een journalist die zich wil specialiseren in het wegtransport.

Het vrachtvervoer over de weg. Volgens sommigen een aanslag op milieu en mobiliteit. Volgens anderen nog altijd de meest efficiënte en betrouwbare vorm van goederenvervoer. Vast staat dat de wereld van de vrachtwagen spannende tijden beleeft. Ecocombi’s, chauffeurstekort, elektrische trucks, files, onbemande vrachtwagens, parkingtekort … Het lijstje ‘hot items’ is in vrachtwagenland bijna onuitputtelijk.

Flows.be wil het nieuws over de wereld van het wegvervoer correct en deskundig brengen en de sector nog meer aandacht geven. In het kader van de sterke groei van ons nieuwsplatform zoeken we een extra freelancejournalist wegtransport.

De ideale kandidaat schrijft foutloos Nederlands, heeft kennis van – of grote belangstelling voor – het wegvervoer en heeft zin en tijd om zich dieper in te werken in de materie. Zij of hij gaat zelf actief op zoek naar het relevante nieuws in die sector en schrijft dat uit op maat van onze doelgroep: professionals die actief zijn in het goederenvervoer en de logistiek.

Flows.be biedt een correcte verloning per artikel en de nodige begeleiding en ondersteuning in de opstartperiode. De freelancejournalist combineert het werk voor Flows.be best met andere activiteiten als redacteur of copywriter.

Interesse of vragen? Hoofdredacteur Bart Timperman kijkt uit naar uw reactie op bart@flows.be.

Flowsfans die deze oproep willen delen op hun sociale media: hartelijk dank bij voorbaat.