Danaë Stove op zoek naar opportuniteiten voor Heylen Warehouses

Danaë Stove volgt David Baten op als businessdevelopmentmanager bij Heylen Warehouses. Danaë zal het logistieke landschap verkennen op zoek naar nieuwe klanten en opportuniteiten.

David wordt binnen Heylen Warehouses assetmanager, een functie waarin hij verantwoordelijk is voor het patrimonium van de groep in België en Nederland.  

Danaë bouwde ervaring op bij logistiek vastgoedspecialist Van Wellen Group en retailontwikkelaar Redevco, waar ze drie jaar als developmentmanager werkte voor de vastgoedtak van de familie Brenninkmeijer. Danaë is juriste van opleiding, maar sinds zes jaar heeft ze de smaak van de projectontwikkeling te pakken.  

Innovatie en disruptie

“Logistiek is een sector waarin snel gewerkt wordt. Innovatie en disruptie spelen een grote rol. Het is een enorm innovatieve en disruptieve sector, kijk bijvoorbeeld maar naar de razendsnelle evolutie van het e-commerceverhaal. Daar hoort een snelle proactieve aanpak en dynamiek bij die me heel erg aanspreekt.” 

De nieuwe functie past haar kortom als gegoten. Haar ervaring, netwerk en expertise maken van haar de uitgelezen kandidaat om als businessdevelopmentmanager nieuwe opportuniteiten te verkennen voor een ambitieuze speler als Heylen Warehouses.

Michiel Leen