Christian Vermonden (ex-Ziegler) salesmanager bij a.hartrodt

Christian Vermonden ging recent aan de slag als salesmanager bij a.hartrodt, na een klein decennium bij Ziegler. Ook neemt hij zijn engagement binnen FORWARD Belgium weer op.

Christian Vermonden maakte in september de overstap van Ziegler naar a.hartrodt. “Ik ken managing director Jens Roemer uit de Antwerpse wandelgangen. In mijn nieuwe functie sta ik Jens bij om onze activiteiten uit te bouwen. In Antwerpen ligt de focus op zeevracht, maar we zijn ook heel actief in luchtvracht en hebben onze eigen douaneafdeling. Het eigen globale a.hartrodt-netwerk is uiteraard een enorme troef.”

Raakpunten 

Vermonden komt beslagen ten ijs. Hij werkte onder andere meer dan acht jaar voor Ziegler, waar hij opklom tot het vicedirecteurschap in Antwerpen. Aan die samenwerking kwam vrij abrupt een einde. “Het was een bewogen periode”, blikt Vermonden terug. “A.hartrodt is een heel ander bedrijf en ik ben blij dat ik kan meewerken aan de groei van deze firma. Mijn huidige job heeft veel raakpunten met wat ik tevoren deed, maar minder aan het operationele gelinkt.”

Belang netwerken

Christians engagement binnen de expediteursvereniging FORWARD blijft. Zat hij tot enkele jaren geleden als ondervoorzitter in het bestuur van de jongerenafdeling, dan bereidt hij nu mee het congres FIATA 2021 in Brussel voor. “Mijn huidige job heb ik mede gevonden door contacten die in het kader van FORWARD werden gelegd. Het toont nog maar eens het belang van netwerken aan”, besluit Christian.

Michiel Leen