Antwerpfan Annick De Ridder promoot havenjobbeurs op 'Den Antwerp'

Woensdag 12 februari organiseren Port of Antwerp, Talentenstroom en Royal Antwerp FC een jobbeurs in het stadion van de club, Den Bosuil. Fervent Antwerpsupporter en havenschepen Annick De Ridder maakt promo met een filmpje op LinkedIn.

Voor het eerst organiseren de Antwerpse haven en de voetbalploeg een gezamenlijke jobbeurs. Met een filmpje op haar LinkedInpagina maakt Antwerps havenschepen Annick De Ridder reclame voor het evenement. Een veertigtal bedrijven, van wie een groot aantal actief in de Antwerpse haven, tekenen er present. "Zoek je de job van je leven, kom dan gerust af en samen bouwen we verder aan een nieuwe gouden eeuw voor onze stad", klinkt het. 

Volgens het kabinet-De Ridder is de schepen een echte: supporter van kindsbeen, houder van een familieabonnement en present bij zoveel mogelijk thuis- en verplaatsingsmatchen. 

Door een jobbeurs te organiseren op een locatie die niet direct aan het havengebied gebonden is, hopen de organisatoren een groter bereik te genereren bij de Antwerpse werkzoekenden. Zo werd er in het stadion ook reclame gemaakt voor de jobbeurs. "De bedrijven die zich komen voorstellen, zijn in de zeer brede zin bij de haven betrokken", zegt Els Ceunen van Talentenstroom. "Ook een aantal uitzendbedrijven tekenen present."

Voor de goede orde: ook Beerschotsupporters op zoek naar werk zijn welkom op de jobbeurs. Die vindt plaats op woensdag 12 februari tussen 11.00 uur en 18.00 uur in het Bosuilstadion. Alle praktische info vindt u hier

Michiel Leen