Partners

Brussels Airport

Brussels Airport is de voorbije jaren uitgegroeid tot een multimodale hub, waarvan passagiers, luchtvaartmaatschappijen, business partners en luchthavenmedewerkers en de samenwerking tussen deze spelers de basis vormen. Als economisch sterke draaischijf in het hart van Europa leggen we meer dan ooit de focus op de klanten, op service en op bereikbaarheid.

Deloitte

‘Deloitte’ is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk advisering, belastingadviesen gerelateerde dienstverlening. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (‘DTTL’), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ‘private company limited by guarantee’.

DKV Euro Service

DKV Euro Service is de marktleider voor cash-free verzorging onderweg voor de transportbranche op de Europese wegen.
Met de tank- en servicekaart DKV CARD en aanvullende diensten bieden wij u een op uw dagelijkse business afgestemd productenpalet voor het optimaliseren en beheren van commerciële wagenparken.
Wij helpen u voordelig te tanken, mobiel te blijven en efficiënter te werken. Met meer dan 100.000 acceptatiepunten in 42 Europese landen biedt DKV Euro Service u het grootste verzorgingsnetwerk van de branche.
DKV Euro Service behoort tot de DKV MOBILITY SERVICES Group. Deze realiseerde in 2018 een omzet van 8,6 miljard euro en heeft in heel Europa ca. 1000 medewerkers in dienst.

Global leader in B2B Supply Chain Solutions

Douaneoplossingen van Descartes overbruggen de informatiekloof tussen havens, handelspartners en regelgevende instanties. Zo realiseren onze klanten een  efficiënte douaneaangiften en stroom van documenten.

Haven Genk, binnenhaven en containerterminal

Als binnenhaven en containerterminal bieden wij onze klanten een volledig dienstenpakket aan zoals dat van een haven mag verwacht worden; dwz. een trimodaal platform (water, spoor, weg) dat containers, bulk- en stuklading kan behandelen en afleveren.

Havengebonden en Logistieke Opleidingen uit de praktijk

Bent u op zoek naar een opleiding in scheepvaart, expeditie, logistiek of douane? Krijgt u graag praktische handvaten aangereikt die u onmiddellijk op uw eigen werkplek kunt gebruiken? Welkom bij Portilog, u bent op het juiste adres.

iOnLogistics, Logistiek platform voor 3PL/4PL en terminals

Onze logistieke oplossing bestaat erin dat we het beste van 2 werelden aanbieden aan onze klanten. We zoeken samen met hen naar dé oplossing om in alle transparantie hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Hiermee kunnen we garanderen dat kosten geoptimaliseerd kunnen worden door het verhogen van de dagelijkse operationele efficiëntie.

Mediterranean Shipping Company

At MSC we take the time to get to know our customers and understand their unique requirements. This enables us to apply our industry expertise to deliver a tailor-made service.

Port of Antwerp

De 1.584 medewerkers van het Havenbedrijf Antwerpen staan in voor een vlotte en veilige dagelijkse werking van de haven. Gezien het omvangrijke takenpakket variëren de beroepen van al deze collega’s sterk: van sluiswachter tot boekhoudkundige, van kaaitoezichter tot promotiemedewerker en van sleepbootkapitein tot kraanmachinist. Samen werken zij aan een duurzame toekomst van de Antwerpse haven.

Randstad

Voka Kamer van Koophandel

Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Het vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid en 66% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

Voka ontstond in januari 2004, toen het Vlaams Economisch Verbond en de acht regionale Kamers van Koophandel in Vlaanderen besloten om in een alliantie intensief samen te werken. Sinds 2008 werkt Voka nauw samen met 30 sectororganisaties, wat het werkgeverslandschap nog verder versterkt.

Xtra Interim

Bij Xtra Interim willen we onze kandidaten, met een persoonlijke aanpak, begeleiden naar de ideale job waarin ze zichzelf kunnen zijn en hun capaciteiten ten volle kunnen benutten.