Partners

Accent

Accent Jobs is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België met 300 kantoren en +1000 eigen medewerkers dat dagelijks meer dan 18 000 mensen tewerkstelt. Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources. Sinds 1995 onderscheidt Accent zich door haar professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract. Accent kent een jonge dynamische bedrijfscultuur in combinatie met een no-nonsens attitude en een enthousiaste mindset. Accent is reeds 17 jaar op rij verkozen tot een Great Place to Work. Binnen Accent zijn er specifieke afdelingen zoals Construct, Retail, Logistics, Finance en Foreign. In 2020 viert Accent een heel jaar lang haar 25-jarig bestaan.

BDO

BDO België is een internationaal actief consultancy kantoor met een sterke reputatie in financiële diensten (audit, corporate finance, accounting, tax & legal) en gespecialiseerde, strategische adviesverlening in o.a. de transport- en logistieksector en de douanewereld. Onze multidisciplinaire experts hanteren een allesomvattende, geïntegreerde aanpak waarbij ze hun jarenlange ervaringen in technologische disruptie, digitalisering, human capital, en organisatie- en procesbeheer combineren. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat meer dan 75.000 partners en medewerkers telt in 162 landen. In België is BDO werkzaam vanuit 11 nationale vestigingen in Antwerpen, Brussels Airport, centrum Brussel (2), Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Mechelen, Namur-Charleroi en Roeselare.

Global leader in B2B Supply Chain Solutions

Douaneoplossingen van Descartes overbruggen de informatiekloof tussen havens, handelspartners en regelgevende instanties. Zo realiseren onze klanten een  efficiënte douaneaangiften en stroom van documenten.

Havengebonden en Logistieke Opleidingen uit de praktijk

Bent u op zoek naar een opleiding in scheepvaart, expeditie, logistiek of douane? Krijgt u graag praktische handvaten aangereikt die u onmiddellijk op uw eigen werkplek kunt gebruiken? Welkom bij Portilog, u bent op het juiste adres.

iOnLogistics, Logistiek platform voor 3PL/4PL en terminals

Onze logistieke oplossing bestaat erin dat we het beste van 2 werelden aanbieden aan onze klanten. We zoeken samen met hen naar dé oplossing om in alle transparantie hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Hiermee kunnen we garanderen dat kosten geoptimaliseerd kunnen worden door het verhogen van de dagelijkse operationele efficiëntie.

Mediterranean Shipping Company

At MSC we take the time to get to know our customers and understand their unique requirements. This enables us to apply our industry expertise to deliver a tailor-made service.

Port of Antwerp

De 1.584 medewerkers van het Havenbedrijf Antwerpen staan in voor een vlotte en veilige dagelijkse werking van de haven. Gezien het omvangrijke takenpakket variëren de beroepen van al deze collega’s sterk: van sluiswachter tot boekhoudkundige, van kaaitoezichter tot promotiemedewerker en van sleepbootkapitein tot kraanmachinist. Samen werken zij aan een duurzame toekomst van de Antwerpse haven.