Partners

Accent

Accent Jobs is een uitzend-selectiebedrijf met het grootste gespecialiseerde kantorennetwerk in België met 300 kantoren en +1000 eigen medewerkers dat dagelijks meer dan 18 000 mensen tewerkstelt. Accent maakt deel uit van House of HR, een groep bestaande uit 14 gespecialiseerde bedrijven actief binnen Human Resources. Sinds 1995 onderscheidt Accent zich door haar professionele aanpak en in het aanbieden van jobs met optie op een vast contract. Accent kent een jonge dynamische bedrijfscultuur in combinatie met een no-nonsens attitude en een enthousiaste mindset. Accent is reeds 17 jaar op rij verkozen tot een Great Place to Work. Binnen Accent zijn er specifieke afdelingen zoals Construct, Retail, Logistics, Finance en Foreign. In 2020 viert Accent een heel jaar lang haar 25-jarig bestaan.

BDO

BDO België is een internationaal actief consultancy kantoor met een sterke reputatie in financiële diensten (audit, corporate finance, accounting, tax & legal) en gespecialiseerde, strategische adviesverlening in o.a. de transport- en logistieksector en de douanewereld. Onze multidisciplinaire experts hanteren een allesomvattende, geïntegreerde aanpak waarbij ze hun jarenlange ervaringen in technologische disruptie, digitalisering, human capital, en organisatie- en procesbeheer combineren. BDO maakt deel uit van een sterk internationaal netwerk dat meer dan 75.000 partners en medewerkers telt in 162 landen. In België is BDO werkzaam vanuit 11 nationale vestigingen in Antwerpen, Brussels Airport, centrum Brussel (2), Gent, Hasselt, La Hulpe, Liège, Mechelen, Namur-Charleroi en Roeselare.

Brussels Airport

Brussels Airport is de voorbije jaren uitgegroeid tot een multimodale hub, waarvan passagiers, luchtvaartmaatschappijen, business partners en luchthavenmedewerkers en de samenwerking tussen deze spelers de basis vormen. Als economisch sterke draaischijf in het hart van Europa leggen we meer dan ooit de focus op de klanten, op service en op bereikbaarheid.

Datacenter United

Datacenter United is een Belgische aanbieder van hoogstaande datacenter diensten. Onder het label Datacenter United worden kwalitatieve datacenter oplossingen in de markt gezet. Met drie datacenter locaties in België, waarvan twee gelegen in de haven van Antwerpen en eentje in Zaventem zijn wij de ideale lokale partner voor de outsourcing van uw infrastructuur. Elke locatie is ISO9001, ISO27001, ISAE3402 (SAS70) en PCI DSS gecertificeerd.

Global leader in B2B Supply Chain Solutions

Douaneoplossingen van Descartes overbruggen de informatiekloof tussen havens, handelspartners en regelgevende instanties. Zo realiseren onze klanten een  efficiënte douaneaangiften en stroom van documenten.

Havengebonden en Logistieke Opleidingen uit de praktijk

Bent u op zoek naar een opleiding in scheepvaart, expeditie, logistiek of douane? Krijgt u graag praktische handvaten aangereikt die u onmiddellijk op uw eigen werkplek kunt gebruiken? Welkom bij Portilog, u bent op het juiste adres.

iOnLogistics, Logistiek platform voor bulk, breakbulk en gepalletiseerde goederen

Onze logistieke oplossing bestaat erin dat we het beste van 2 werelden aanbieden aan onze klanten. We zoeken samen met hen naar dé oplossing om in alle transparantie hun logistieke uitdagingen aan te pakken. Hiermee kunnen we garanderen dat kosten geoptimaliseerd kunnen worden door het verhogen van de dagelijkse operationele efficiëntie.

Mediterranean Shipping Company

At MSC we take the time to get to know our customers and understand their unique requirements. This enables us to apply our industry expertise to deliver a tailor-made service.

Motrac

Motrac is de officiële importeur én verdeler van Linde heftrucks en magazijntrucks in België, alsook van Tennant reinigingsmachines in België en Luxemburg. Met meer dan 50 jaar expertise kunnen we onze klanten producten en diensten op maat aanbieden. We zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op vlak van intralogistiek en vloerreiniging verspreid over 6 kernactiviteiten:

  • Handling
  • Cleaning
  • Service & parts
  • Occasies
  • Verhuur
  • Advies & expertise

Door voor Motrac te kiezen, kiest u voor duurzame, comfortabele trucks en reinigingsmachines. Deze zijn steeds uitgerust met de nieuwste innovaties, die zowel uw productiviteit als de veiligheid van de toestellen optimaliseren. U kiest ook voor een partner die veel waarde hecht aan lokale dienstverlening, met filialen in Antwerpen, Dottenijs en Ciney.

Port of Antwerp

De medewerkers van Port of Antwerp zorgen elke dag voor een vlotte, innovatieve en veilige werking van de haven. Een stevige, maar leuke uitdaging! Bij Port of Antwerp vind je dan ook heel wat verschillende jobs. Van port authority officers tot port of the future advisors, van techniekers tot marketing experts en van sleepbootkapiteins tot service engineers. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor de Antwerpse haven. Want samen, da’s hoe wij het doen.

Vlaanderen Circulair

Vlaanderen Circulair is het partnerschap voor de circulaire economie in Vlaanderen. Overheden, bedrijven, middenveld, financiers en kenniswereld ondernemen er samen actie om duurzaam kringlopen te sluiten.

Voka Antwerpen-Waasland - Alfaport