Over ons

Flows.be werd gelanceerd op 15 oktober 2013 als opvolger voor de verdwenen krant De Lloyd. Dat was ooit de oudste krant van het land, maar de gedrukte krant verscheen voor het laatst in juni 2013. Flows.be is een initiatief van de Havenkoepel vzw, de federatie van de private havengebonden en logistieke bedrijven in de haven van Antwerpen.

Flows is hét Nederlandstalig onlinenieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer. Flows bericht onafhankelijk en deskundig over feiten, ontwikkelingen en mensen in scheepvaart, goederentransport en logistiek.

Flows brengt dat nieuws vanuit een Belgisch perspectief, maar met een brede blik op de internationale business. Flows.be brengt 24/24 online nieuws en updates. Daarnaast publiceert Flows ook elk trimester een gedrukt magazine, waarbij de redactie relevante dossiers dieper uitspit met analyses, opinies, reportages en interviews.

De berichtgeving van Flows is het werk van professionele journalisten met een scherpe focus op een of meerdere sectoren in het brede landschap van de goederenstromen. De eigenaar, Havenkoepel vzw, garandeert de volledige onafhankelijkheid van de redactie. De redactionele artikels staan gegarandeerd los van alle commerciële boodschappen van adverteerders of partners.

Flows brengt ook mensen samen. Als sectorplatform wil Flows iedereen die betrokken is bij supplychainactiviteiten in Vlaanderen, verbinden rond inhoudelijk relevante thema’s. Daarom organiseert Flows kwalitatieve evenementen, al dan niet met partners, waar kennisdeling en dialoog centraal staan.

Flows is de referentie voor wie wil bijblijven in de snel draaiende wereld van trade, shipping, logistics en transport. Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in voor een proefabonnement van 30 dagen.