Steven Polmans verlaat Brussels Airport 

Steven Polmans, director Cargo & Logistics bij Brussels Airport, gaat in december weg bij het bedrijf. Na tien jaar op Brucargo wil hij zijn carrière een nieuwe wending geven. Wat hij precies zal doen, heeft hij nog niet beslist. 

Als director Cargo & Logistics was Steven Polmans sinds 1 april 2019 verantwoordelijk voor de groei van de cargoafdeling bij Brussels Airport en de verdere ontwikkeling van het vastgoedpatrimonium. Real estate is een cruciaal element geworden in de verdere ontwikkeling van de cargoactiviteiten, met onder meer de opening van het Swissport Pharma Center en het Animal Care & Inspection Center

Digitalisering

Steven Polmans werkte sinds 2010 voor Brussels Airport. De cargobusiness en heel Brucargo groeiden uit tot een van de meest innoverende cargoactiviteiten in Europa. Met de lancering van het digitaal platform BRUcloud werden belangrijke stappen gezet op het vlak van digitalisering. Polmans zette eveneens zijn schouders onder Air Cargo Belgium (ACB), de koepelorganisatie van de Belgische luchtvrachtgemeenschap. 

“Het was een eer en een genoegen om gedurende tien jaar mee te kunnen werken aan de uitbouw van Brucargo, gesteund door een geweldig team”, reageert Steven Polmans. “Samen met de community hebben we enorme stappen vooruitgezet en ik zal met ontzettend veel voldoening blijven terugdenken aan de vele fantastische realisaties. Ik denk aan Air Cargo Belgium, BRUcloud en de vele internationale prijzen die we wonnen voor het uitbouwen van de vrachtactiviteiten. Komende maanden zal ik daar nog elke dag keihard voor gaan om dit verhaal mooi af te ronden."

Steven Polmans blijft nog tot december 2020 de cargoafdeling van Brussels Airport leiden. Hij heeft nog geen concrete professionele plannen voor volgend jaar. Wie hem zal opvolgen bij Brussels Airport, is nog niet bekend. 

Melanie De Vrieze