Stel nu al uw vraag voor het groot logistiek en transportdebat

Dirk de Kort - CD&V, Christian Leysen - Open Vld, Wouter Van Besien - Groen, Paul van Miert - N-VA, Sam Van Rooy - Vlaams Belang en Thijs Verbeurgt - sp.a. Zij beantwoorden op 24 april uw vragen over transport en logistiek. Stuur nu uw vragen in.

In mei gaan we met z'n allen naar de stembus om nieuwe regeringen te kiezen. Regeringen die heel belangrijke keuzes moeten maken over thema's als mobiliteit, fiscaliteit, arbeidswetgeving en ga zo maar door. Meer dan redenen genoeg om goed geïnformeerd uw bolletje te kleuren.

Op woensdag 24 april sturen de Vlaamse politieke partijen hun specialisten naar het grote logistieke ontbijtdebat dat Flows organiseert. Zij geven hun inzichten over het beleid dat moet gevoerd worden rond logistiek en transport.

Met Dirk de Kort (CD&V,) Christian Leysen (Open Vld),  Wouter Van Besien (Groen), Paul van Miert (N-VA), Sam Van Rooy (Vlaams Belang) en Thijs Verbeurgt (sp.a) sturen alle partijen een kandidaat met dossierkennis. Op die manier hopen we op een concreet debat, weg van de vage slogans.

Federaties

In een eerste deel antwoordt het panel op vragen die de federaties uit de sector stellen. Onze redactie vroeg alvast onder meer aan ABAS (Algemene Beroepsvereniging voor het Antwerpse Stouwerij- en Havenbedrijf), Aircargo Belgium, ASV (Antwerpse scheepvaartvereniging), wegvervoerfederatie Febetra, KBRV (Koninklijke Belgische Redersvereniging), KVGB (Koninklijke Verbond der Beheerders van Goederenstromen), TLV (Transport en Logistiek Vlaanderen) en VEA (Vereniging Expediteurs Antwerpen) om minstens één pertinente vraag over de beleidsvisie voor hun doelgroep voor te bereiden.

Uw vraag

Maar ook onze lezer krijgt een stem. Bezorg ons uw vraag via opinie@flows.be. Wij distilleren de meest relevante vragen uit de inzendingen en leggen die voor aan het panel. Ook de aanwezigen op het ontbijtdebat krijgen de kans om hun vraag voor te leggen. Stuur ons uw vraag en schrijf u hier in voor dit boeiende en belangrijke event.

Bart Timperman