Nieuwe 'country leaders' België en Nederland bij palletbedrijf CHEP

Vanessa Stark, managing director van CHEP Benelux, kondigt een reorganisatie van het bedrijf aan. Emmanuel Veys is benoemd tot commercial country leader voor België. Patrick Van Daele wordt zijn evenknie in Nederland.

In een wollig persbericht dat refereert aan de COVID-crisis, stelt het bedrijf met de blauwe palletten dat zijn bedrijfsvoering en organisatie onder de loep genomen werd om in te spelen op 'het nieuwe normaal’. “We moeten inspelen op de veranderende noden van de markt, onszelf in vraag stellen en schakelen wanneer nodig. Met oog op de toekomst hebben we daarom een reorganisatie doorgevoerd binnen het commerciële team”, zegt Vanessa Stark.

Emmanuel Veys (foto), voordien salesmanager België, wordt commercial country leader voor België. Hij werkt al tien jaar voor CHEP. "Hij heeft ervaring opgedaan in het retail- en assetteam en groeide nadien door tot salesmanager, waardoor hij de nodige knowhow heeft voor deze functie", klinkt het.

Belg

Aan het hoofd van CHEP in Nederland komt de Belg Patrick Van Daele als commercial country leader. Voordien was hij collaborations & in-store solutions manager. Hij is een oudgediende bij CHEP, waar hij de laatste twintig jaar verschillende functies bekleedde. “Zijn lange ervaring in de logistiek en zijn kennis van de Nederlandse markt die hij in die functies opdeed, maken van hem de geschikte kandidaat”, stelt het bedrijf. 

Daarnaast is de Nederlander Marc Meeuwis, voordien keyaccountmanager, benoemd tot transformation & innovation leader bij CHEP. “Zijn kennis van en brede interesse in nieuwe ontwikkelingen, technologische vooruitgang en duurzame oplossingen, zullen hem helpen om CHEP verder te doen groeien tot innovatieve speler”, aldus Starck. Voor hij bij CHEP aan de slag ging, werkte hij voor bol.com in supplychainmanagement en reverse logistics. 

Philippe Van Dooren