Gratis lastminuteplaatsen op jobdate Talentenstroom 25 april

De jobdate van donderdag 25 april van Talentenstroom, het job- en opleidingspunt voor haven en logistiek, telt een honderdtal ingeschreven werkzoekenden. Bij de bedrijven met vacatures komen er nu last minute enkele plaatsen vrij.

Talentenstroom – een samenwerking tussen de stad Antwerpen, de VDAB, de Provincie, Alfaport-Voka, LOGOS en het Havenbedrijf – organiseert een viertal jobdates per jaar. Op donderdag 25 april vindt het eerstvolgende jobevent plaats.

“We richten ons zowel op werkzoekenden met interesse of ervaring in haven en logistiek, als op cursisten die bijvoorbeeld een instroomopleiding volgen bij de VDAB, LOGOS of LBC. Voor het event van donderdag 25 april hebben we een honderdtal inschrijvingen van werkzoekenden en een tiental bedrijven. Bij de bedrijven hebben er enkele afgehaakt zodat er nog plaatsen vrij zijn”, weet Ellen Fels, coördinator van Talentenstroom.

Infosessie

Zowel de werkzoekenden als de deelnemende bedrijven krijgen op voorhand een infosessie. “Het zijn korte sollicitatiegesprekken van een tiental minuten. Daarom organiseren we op voorhand een infosessie zodat ze goed voorbereid aan het gesprek kunnen beginnen en ze weten welke bedrijven en welke vacatures ze mogen verwachten”, zegt Fels.

Bedrijven die last minute nog interesse én vacatures hebben, kunnen zich melden bij Talentenstroom.

Deelnemen is gratis voor zowel werkzoekenden als bedrijven. De jobdate van donderdag 25 april vindt plaats van 13.30 uur tot 17.00 uur in zaal Anker van het Cepagebouw aan de Brouwersvliet in Antwerpen.

Koen Heinen