Jobbeurs 'Part of Antwerp' nu al volzet

Logistiekspelers die nog een plekje willen vinden op de jobbeurs van Talentenstroom tijdens 'Part of Antwerp', zijn eraan voor de moeite: de zestien stands zijn ingenomen. Maar niet getreurd: in de pool van 'jobdates' is nog plaats.

Talentenstroom en Talentenfabriek organiseren tijdens het havenfestival 'Part of Antwerp' een jobbeurs op 20 september. Logistieke en industriële bedrijven uit de Antwerpse haven kunnen zich hier presenteren aan geïnteresseerde werknemers. De focus ligt enerzijds op logistiek bedienden en anderzijds op gespecialiseerde technici. Dat zijn notoire knelpuntberoepen, zoals zowat elke werkgever in de Antwerpse haven kan bevestigen. 

Herkansing op de jobdate

De standen voor de beurs raken dan ook in ijltempo gevuld. Voor logistieke bedrijven is alles volzet en is er zelfs al een wachtlijst. Voor de industriële spelers zijn er nog enkele plaatsen vrij. "We staan zelf versteld van de interesse", zegt Els Ceunen van Talentenstroom. "Voor logistieke bedrijven die naast een plaatsje op de jobbeurs van 20 september grijpen, hebben we wel een alternatief: zij kunnen zich aanmelden voor de pool van bedrijven die zich komen voorstellen tijdens onze jobdates. De volgende jobdate is gepland op 8 november."

Michiel Leen