Gosselin verhuist kantoor: "Niet moeilijk met verhuisfirma in huis"

Logistiekspecialist Gosselin verhuist zijn kantoren naar een nieuwe locatie bij de Brug van den Azijn in Deurne. Een klus die Gosselin, van oorsprong een verhuisbedrijf, uiteraard zelf klaart.

Niet dat Gosselin plots ver uitwijkt. Het logistiekbedrijf ruilt de kantoren in zijn oude hoofdkwartier in voor splinternieuwe infrastructuur aan de Merksemsesteenweg, kort bij de "Brug van den Azijn" (de brug over het Albertkanaal op de N130). Vrijdag moet de hele forwardingdivisie verhuisd zijn, volgende week komen de collega's van Heavy over.

"Dat gaat behoorlijk vlot", zegt Geert De Wilde, managing director forwarding. "Als je een van de grootste verhuisfirma's van Europa in huis hebt, mag dat wel." De Wilde doelt daarmee op Gosselin Mobility, de verhuistak van het bedrijf. Gosselin begon in een ver verleden als verhuisfirma. Knowhow die zeker van pas komt.

Extra ruimte

Ook directeur Walter Van Mechelen is opgetogen. Je zou van minder: 13.000 vierkante meter magazijnen, twee verdiepingen met bureaus (waarvan nog 1.200 vierkante meter te huur staat voor andere bedrijven), een vierhondertal parkeerplaatsen op het dak en een imposant uitzicht op de stad en de haven. "Ik zit hier tussen de kartonnen dozen en de lege kasten", lacht Van Mechelen. "In wezen verhuizen we maar van de ene kant van de straat naar de andere, maar er komt heel wat bij kijken. Een bureau verhuizen is altijd miserie, maar met wat humor loopt het toch nog vlot."

State of the art

Niet dat de vorige kantoren tegenvielen, vindt Van Mechelen, maar het nieuwe complex heeft toch dat tikkeltje meer. Grote raampartijen, videomuren, moderne veragderruimtes en noem maar op. Ook de grote terrassen zullen wellicht heel wat medewerkers bekoren.

'Le tout Anvers' wordt op 29 september uitgenodigd voor de officiële opening van de nieuwe gebouwen. Onthoud alvast het nieuwe adres: Merksemsesteenweg 148, 2100 Antwerpen.

Michiel Leen