Drie finalisten 'Flows Rookie’ strijden 21 oktober voor trofee

De drie finalisten ‘Flows Logistics Rookie of the Year’ zijn bekend: Alexandra Bogaert, Frederik Van den Eynde en Jan Dekeyser. De beste nieuwkomer in de logistieke sector wordt op donderdag 21 oktober bekendgemaakt. Inschrijven kan nog.

Voor de derde keer op rij reikt Flows twee awards uit die het talent van de millennials uit de logistieke sector in de kijker zetten: de ‘Flows Logistics Thesis of the Year’ voor het beste eindwerk en de ‘Flows Logistics Rookie of the Year’ voor de beste nieuwkomer. 

De voorbije weken hadden we een interview met de negen kandidaten voor de 'Logistics Rookie of the Year'. De jury heeft uit die negen kandidaten drie finalisten gekozen: Alexandra Bogaert (Move Intermodal)Frederik Van den Eynde (Manuport Logistics) (links op de foto) en Jan Dekeyser (MPET) (rechts op de foto).  

Criteria 

De jury – bestaande uit Olivier Schoenmaeckers (FORWARD Belgium), Eddy Wouters (ASV), Bernard Moyson (Alfaport Voka), Catrien Scheers (Fast Lines) en voorzitster Carole Lamarque (Duval Union) – beoordeelde de kandidaten op basis van input van hun werkgever en de projecten die ze binnen het bedrijf hebben gerealiseerd. 

"We hebben vooral gekeken naar criteria zoals de meerwaarde van de projecten waarop de jongeren hebben gewerkt, de resultaten daarvan en of de kandidaten een sterke toekomstvisie hebben", vertelt Olivier Schoenmaeckers. "Tijdens de finaleronde wordt er verder gekeken naar hun persoonlijke visie en de manier waarop ze presenteren. Als jury zullen we hierop nog een aantal gerichte vragen stellen en op basis daarvan de winnaar kiezen."

Flowsbreakfast

De drie finalisten zullen strijd voeren om de titel op het ontbijtevent van Flows tijdens de beurs Transport & Logistics, op donderdag 21 oktober. De winnaar krijgt, na beraad van de jury, de gloednieuwe Flowsaward in handen. Ook weten we dan wie de ‘Flows Logistics Thesis of the Year’ wint. Uitzonderlijk kunt u op dat event ook als vip aanwezig zijn. Meer info over het event, inschrijvingen en de uitreiking van de award vindt u hier

Julie Desmet