Bouwer BRUcloud wint Air Cargo News Innovation Award

Op de Air Cargo News Awards viel Nallian in de prijzen. Het Belgische bedrijf kreeg in Londen de felbegeerde innovatieaward. De jury loofde onder meer de flexibilteit van hun datadelingplatform en het open ecosysteem van samenwerkingsapplicaties.

Tijdens de Air Cargo News Awards, die voor de 35ste keer werden uitgereikt, ging de innovatie-award naar Nallian. De jury prees het Belgische cloudplatform om zijn leidende rol in het digitaliseren van de luchtvrachtsector. Heel wat luchthavens, grondafhandelaars en forwarders, zoals Brussels Airport, Liege Airport, Heathrow, Swissport, WFS, Aviapartner en DHL Global Forwarding, maken gebruik van Nallian for Air Cargo. 

Meer inzicht

Nallian for Air Cargo brengt verschillende stakeholders van de luchtvrachtcommunity met elkaar in contact en laat hen relevante data delen, waardoor ze efficiënter en transparanter werken. Data die eenmaal zijn gedeeld, worden daarna gemakkelijk opnieuw gebruikt voor andere processen. Dat biedt belangrijke voordelen, zoals inzichten in de end-to-end luchtvrachtstromen, minder wachttijden tijdens pick-up en levering aan de landzijde en vermindering van congestie.

Werken als één

Jean Verheyen, CEO van Nallian, is alvast tevreden met de award. “Dit bevestigt niet alleen de waarde van ons platform en ecosysteem, maar erkent ook de leidende rol van onze gebruikers op het vlak van innovatie en digitalisering. Dit versterkt onze ambitie om zoveel mogelijk luchtvrachtcommunities te laten werken als één.”

Melanie De Vrieze