Antwerpse Motrac exclusief verdeler voor Linde in België vanaf juni

Vanaf 1 juni wordt Motrac Handling & Cleaning in Antwerpen naast exclusief invoerder voor België ook exclusief verdeler en service supplier voor Linde Material Handling producten. De dealerovereenkomst met Van den Dorpe MH wordt eind mei beëindigd.

Motrac had tot nu toe een dealerovereenkomst met Van den Dorpe voor Oost- en West-Vlaanderen. Die wordt eind deze maand stopgezet, waardoor het Antwerpse bedrijf exclusief verdeler wordt van de Lindeproducten voor heel België.

“We hechten veel belang aan dienstverlening en rechtstreeks klantencontact om aan de steeds complexere behoefte te voldoen. Vanuit dit perspectief wil Motrac meer inzetten op een nauwere samenwerking tussen producent, importeur en eindgebruiker”, zegt Filip Van Kelecom, CEO Motrac Handling & Cleaning (foto). “We stellen vast dat onze aanpak in een nationale structuur een positief resultaat genereert voor alle partijen”, voegt hij eraan toe.

Directe lijn

Een directe lijn tussen producent en invoerder-verdeler is volgens hem een absolute must voor wat betreft up-to-date expertise, knowhow, rapportering, en een uniforme, permanente en doorgedreven opleiding van de salesmensen en de onderhoudstechnici. Motrac waarborgt voor alle klanten in België een dienstverlening en na-service 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Motrac Handling & Cleaning heeft meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van vorkheftrucks en magazijntrucks. Sinds 1967 is het ook exclusief distributeur voor België van Tennantvloerreinigingsmachines.

Koen Heinen