Flows People & Jobs

De logistieke sector is constant in beweging. Ook de volgende jaren zal deze sector aan heel wat veranderingen onderhevig zijn. Eén van de belangrijkste bedreigingen voor de sector is het onvoldoende vinden van gekwalificeerd personeel. Een bezorgdheid die heel erg leeft bij de overheid, bedrijven en beroepsorganisaties.

Voor Flows als communityplatform, is het belangrijk om hierop in te spelen. Daarom heeft Flows een vijfde pijler ontwikkeld waarin onder meer jobs en het menselijke aspect van de sector extra aan bod komt. Hiermee werkt Flows verder aan de volledigheid van het platform èn biedt een meerwaarde voor de community door het aanbieden van een relevant jobs- en opleidingsaanbod.

Zo wil Flows de logistieke sector mee positief promoten en op deze manier getalenteerde en gemotiveerde mensen aantrekken. Naast shipping, trade, logistics en transport, creëert Flows een nieuwe pijler met een brede waaier aan nieuws, informatie en dossiers rond People & Jobs binnen de logistieke sector.

USP Flows People & Jobs 

  • Flows is het best geplaatste kanaal om de jobvraag en het jobaanbod uit de logistieke sector op elkaar te doen aansluiten.
  • Een adverteerder vindt geen ander medium dat zo gericht is op logistieke profielen èn een relevant bereik heeft (bovendien weinig waste, want kwalitatief). Bovendien wordt er door redactionele content een interessant kader geboden.
  • Omgekeerd komen werkzoekenden terecht op een professionele omgeving die meteen een blik geeft op de sector.

Meer info over de mogelijkheden voor jobposting en/of advertising: marketing@flows.be