28/2 - Flexibele mobiliteit voor uw medewerkers als competitief voordeel

Mobiliteit is een steeds belangrijker issue in het aantrekken of behouden van goede medewerkers. De bedrijfswagen is niet langer de enige zaligmakende oplossing. ‘Dankzij’ de congestie rijpen de geesten rond thuiswerk, carpooling, (bedrijfs)fietsen, glijdende rij- en werktijden, … Al blijft de fiscaal lonende bedrijfswagen toch de – politiek ietwat incorrecte - kers op de contractkaart.

28 februari 2019
€ 95.00
Flowsabonnee (incl. ontbijt)
€ 115.00
Niet-abonnee (incl. ontbijt)

Daarnaast staan ook nog zaken zoals een tolheffing, CO² heffingen, fiscale stimuli en mobiliteitsbudget op de politieke agenda.Goed nieuws want de wet voor het mobilteitsbudget is net gestemd en start op 1 maart 2019.

Ziet u de bomen door het mobiliteitsbos nog? Op het Flows-onbijtevent bekijken we hoe de congestie de motor kan zijn voor innovatief denken rond werknemersmobiliteit. Of hoe de file door een moderne aanpak van woonwerkverkeer een competitief voordeel kan bieden.

Koen Kennis, Antwerps schepen voor mobiliteit schetst het probleem en duidt de aanpak van de stad Antwerpen. Onze 2e keynote, Saskia Lombaerts van BDO Legal, bekijkt de juridische, fiscale en praktische mogelijkheden om te scoren met smart mobility. Zij schreef over het mobiliteitsbudget een boek waarvan er op het event 3 (waarde € 94/ex) worden weggeschonken!

In een panelgesprek toetsen we daarna enkele concrete projecten aan de visie van de sprekers. Ook uw vraag krijgt een plaats.

Onze moderator Bart De Clerck leidt alles in goede banen.

Een must voor elk bedrijf die zijn medewerkers tevreden wil houden.

Schrijf vandaag nog in. Plaatsen zijn beperkt.

 

Programma

07:30 - 08:00

Ontvangst met ontbijt

08:00 - 08:50

Welkom & Keynotes

08:50 - 09:00

Pauze en aanvulling ontbijt

09:00 - 09::30

Panelgesprek