24/11 - Douane & Handel: samen klaar voor de toekomst (digitaal)

Op dinsdag 24 november organiseren Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Flows de zesde editie van het Douanecongres deze keer volledig digitaal. Gerenommeerde sprekers inspireren u dan met hun visie op actuele douanetrends.

24 november 2020
€ 185.00
Leden Alfaport, Voka en Flows
€ 275.00
Niet-leden Alfaport, Voka en Flows

Tijdens dit congres zoomen we in op enkele digitaliseringsprojecten. U krijgt inzicht in de vernieuwing van de algemene wet inzake douane en accijnzen (AWDA) en de positieve impact van handelsverdragen. Ruime wisselwerking tussen de autoriteiten en de praktijk, met sprekende voorbeelden als Alibaba Group, Nike en BD, verduidelijkt voor u nog dit plaatje.

Een groots douanekopstukkendebat vormt de afsluiter van het gevarieerd programma, dat een sterke aanrader is voor iedereen die met internationale handel te maken heeft. VRT-nieuwsanker Wim De Vilder leidt dit Douanecongres in goede banen.

Graag hadden wij iedereen fysiek samengebracht op deze datum. Om de vaak wijzigende omstandigheden het hoofd te bieden en u in alle situaties een volwaardig inhoudelijk programma aan te bieden, opteren we om het Douanecongres volledig digitaal te laten doorgaan. Van waar u het congres ook volgt, via de chat en de Q&A bent u steeds nabij.

Meer info over het programma www.douanecongres.be

Schrijf vandaag nog in.