23 - 27/4 CeMAT

Het volgende niveau van Industrie 4.0

23 april 2018
€ 70.00
GRATIS kaarten via Flows - registreer hierna

De opbouw van netwerkverbanden tussen industrie, energie en logistiek komt volop op gang. De grenzen tussen de diverse sectoren vervagen, de productiviteit neemt toe en er ontstaan nieuwe bedrijfsmodellen. In april 2018 zullen HANNOVER MESSE en CeMAT een beter inzicht geven in het volgende niveau van Industrie 4.0. De digitalisering in de productie, genetwerkte energiesystemen en intelligente logistieke oplossingen zullen de manier waarop wij werken, zakendoen en leven radicaal veranderen.

RESERVEER NU UW GRATIS TICKET 

FLOWS biedt u een gratis full-event- e-ticket ter waarde van € 70,00. Klik hier en u komt direct in de ticketregistratie terecht, de actiecode 58g7q is al voor u ingevuld. Na succesvolle registratie ontvangt u het ticket op het opgegeven e-mailadres. U kunt deze uitprinten en meenemen naar de beurs. Als u een ticket registreert wordt automatisch een myCeMAT-account voor u aangemaakt waarmee u op de CeMATwebsite kunt inloggen. Dit account blijft bestaan, ook voor de komende edtites.

CeMAT – De wereldwijd leidinggevende vakbeurs voor intralogistiek en supply chain management van 23 tem 27 april 2018

Deze internationale vakbeurs wordt om de twee jaar samen met de HANNOVER MESSE georganiseerd. De volgende editie van CeMAT zal van 23 tot 27 april 2018 plaatsvinden. Daar zal de complete sector van de intralogistiek zich aan de bezoekers voorstellen. Of het nu gaat om innovatieve en energiebesparende vorkheftrucks en vloertransportmiddelen, complexe volledig automatische productie-installaties,  kranen, hef- en hijsgereedschap en hoogwerkers, stelling- en magazijnsystemen of de allernieuwste systeemsturingen en ontwikkelingen rondom Logistics IT – op CeMAT in Hannover zijn alle domeinen van de intralogistiek vertegenwoordigd. Automatische identificatiesystemen, robotlogistiek en verpakkingstechniek voor de intralogistiek ronden het aanbod af.

Profiteer van de CeMAT Guided Tours, rondleidingen per thema naar de hoogtepunten van CeMAT. Deze rondleidingen geven u een unieke kans om een duidelijk en beknopt overzicht te krijgen van de onderwerpen binnen CeMAT waarin u het meest geïnteresseerd bent!

Op maandag 23 april is er een één-daagse chartervlucht vanuit Antwerpen naar Hannover. Meer info

Bijkomende bezoekersinformatie vindt u hier