22/4 - Topjobs@logistics

Topjobs@Logistics, dé job -en stagebeurs voor geschoold talent met interesse in de logistiek en internationale handel, verhuist en groeit!

22 april 2017
€ 500.00
Zet uw bedrijf in de kijker en ontmoet talent uit de logistieke sector.
€ 0.00
Bezoekers GRATIS

De derde editie vindt dit jaar voor het eerst plaats in BluePoint  in Antwerpen-Berchem (voorheen ALM). Deze ruime, professionele locatie garandeert een vlotte bereikbaarheid met de auto en/of het openbaar vervoer vanuit het nabijgelegen station Antwerpen-Berchem.

Deze editie plannen we bewust op een zaterdag zodat ook ervaren logistiekers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging zich makkelijk kunnen vrijmaken. Zowel grote bedrijven als KMO’s, inhouse selectiekantoren en opleidingsverstrekkers zijn welkom.

Zet uw bedrijf in de kijker en ontmoet talent uit de logistieke sector. Meer info over de standformule vindt u hier.

Nog meer visibel als dé werkgever in de sector? Reserveer voor 15/3 optioneel uw mediapakket in Flows beurstarief € 750 (50% voordeel)

  • Flows online: 2 weken op de site + 2 keer banner in de nieuwsbrief
  • Gratis opmaak banners obv uw baseline, logo + beeld (met vermelding van de beurs)
  • Banner om te plaatsen in e-mailhandtekening en te delen via social media
  • Vermelding met logo in Flows magazine als dé werkgever in logistiek – verschijning 30/3

Uit vorige edities blijkt dat 87.5% van de standhouders tevreden of zeer tevreden zijn over het concept van deze beurs. Enkele reacties:

“Goed concept, juiste profielen aangetrokken.” Nike

“Het is een unieke beurs in Vlaanderen die specifiek gericht is op logistieke profielen, zowel professionals als schoolverlaters. Voor ons was het een goede manier om in contact te komen met deze profielen. We waren aangenaam verrast door de “kwaliteit” van de bezoekers. We hebben zeer interessante kandidaten mogen ontmoeten.” BASF

“Een goed concept, het geeft bedrijven de mogelijkheid om niet enkel met kandidaten te spreken, maar ook te vergelijken wat er bij andere bedrijven openstaat, hoe zij bepaalde functies invullen,… Ook de workshops/sprekers werden positief onthaald hoorde ik bij veel bezoekers en standhouders.” AB InBev