21/10 - Flowsaward - derde editie

Jong talent in huis? Schrijf uw kanshebber vandaag nog in.

Voor de derde keer op rij reikt Flows twee awards uit die het talent van de millennials uit de logistieke sector in de kijker zetten: de ‘Flows Logistics Rookie of the Year’ voor de beste nieuwkomer en ‘Flows Logistics Thesis of the Year’ voor het beste eindwerk.

  • Rookie: hebt u jong talent in huis waag dan zeker uw kans en schrijf uw kandidaat in. De selectiecriteria vindt u hier.
  • Thesis: de onderwijsinstellingen werden al aangeschreven om deel te nemen maar is uw school niet benaderd, vindt u hier de criteria.

Na een selectie door een professionele jury worden in september de finalisten bekend gemaakt. De awards worden uitgereikt op donderdag 21 oktober tijdens de beurs Transport & Logistics. U kan vanaf september voor het feestelijke ontbijtevent reserveren. Zo kan u supporteren voor dit jonge talent en de deelnemers mee naar de finale stemmen.

Kom alvast in de sfeer met de verslaggeving van vorige editie Zorg dat u er dit jaar ook bij bent en zet uw talent in de kijker. De winnaars krijgen naast een jaar roem ook een mooie geldprijs.

Onze partners Accent Jobs en IonLogistics hebben zich ook voor deze editie geëngageerd en reiken met veel plezier de award uit.