16/3 - Innovatieve ontbijtsessie: Digitale scrabble

Alles draait rond digitalisering, maar vindt u wel uw weg in alle terminologie? Flows serveert u alle buzzwords als ontbijt. Met verstaanbare uitleg als beleg.

16 maart 2018
€ 95.00
Flows abonnees (inclusief ontbijtbuffet - gratis parking)
€ 115.00
niet-Flows abonnees (inclusief ontbijtbuffet - gratis parking)

Tijdens deze ontbijtsessie scheppen de nieuwe ‘Chief Digital’ Erwin Verstraelen van het Havenbedrijf Antwerpen en consultant Deloitte duidelijkheid over de digitale terminologie en het belang van de begrippen. Samen met onze charmante gastvrouw, Bieke Ilegems, zorgen ze ervoor dat u met plezier iets vroeger uit bed komt voor een verteerbaar ontbijt.

Mis dit event niet! U krijgt niet alleen een stoomcursus digitalisering, maar tevens in primeur het Flows Magazine met 100 % focus op het thema Innovatie. In dat nummer vindt u gesprekken met de CEO van het Havenbedrijf Rotterdam, een interview met onze gast Erwin Verstraelen (CDIO - POA), een inkijk bij het DHL-innovation centre, de vraag of technologie beter kandidaten screent dan uw HR-mensen, de schepen van 2040 in beeld, een hands-on opleiding rond digitalisering, enzovoort… Onze redactie verrast u gegarandeerd met een kwalitatief dossier.

Reserveer snel uw plaats voor dit inspirerende event. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar!