15/10 - Flows Award

Na het succes van onze awards vorig jaar, zetten we ook dit jaar de Flows Rookie en de Flows Thesis of the Year in de kijker. Schrijf vandaag uw kandidaat nog in en zet jong talent in de kijker!

Deelname

De inschrijvingen zijn geopend. Gelieve uw kandidaat in te schrijven vóór 18 september. Opgelet een kandidaat voor de rookie wordt ingeschreven door het bedrijf, voor de thesis schrijft de onderwijsinstelling in. Onze jury bestaat net als vorig jaar uit telkens 5 professionals zowel uit de academische- als de bedrijfswereld. De selectiecriteria vindt u hier:

Deelnemers

  • Rookie: uw naam hier? schrijf snel in
    •  De eerste kandidaten vind je hier
  • Thesis: uw naam hier? schrijf snel in
    •  De eerste kandidaten vind je hier

Award

'Rookie of the Year' powered by iOnLogistics, zij reiken met plezier de award ter waarde van € 2000 uit. Uw bedrijf kan zich nog kandidaat stellen om de award aan onze thesis-finalist uit te reiken.

U kan het event live en/of virtueel volgen. De inschrijvingen gaan binnenkort open. Supporter voor de kandidaten. U kan ook mee stemmen.

Noteer alvast dat Fons Leroy (voormalig VDAB en specialist in de veranderende wereld van de arbeidsmarkt) keynote is en komt spreken over de komende veranderingen die een enorme impact zullen hebben op de samenleving, de economie en de arbeidsmarkt: robotisering en digitalisering, migratiedruk, een klimaatcrisis, vergrijzing en nieuwe gezondheidsrisico’s.  

Indien vragen contacteer Véronique Dedecker - veronique@flows.be of +32 486 046 450