15/10 - Flows Award

Na het succes van onze awards vorig jaar, zetten we ook dit jaar de Flows Rookie en de Flows Thesis of the Year in de kijker. Schrijf vandaag uw kandidaat nog in en zet jong talent in de kijker!

Deelname

De inschrijvingen zijn geopend. Gelieve uw kandidaat in te schrijven vóór 11 september. Opgelet een kandidaat voor de rookie wordt ingeschreven door het bedrijf, voor de thesis schrijft de onderwijsinstelling in! De selectiecriteria kan u op eenvoudige vraag bekomen bij Véronique Dedecker - veronique@flows.be

Onze jury bestaat net als vorig jaar uit telkens 5 professionals zowel uit de academische- als de bedrijfswereld.

Award

U kan het event live en/of virtueel volgen.  De inschrijvingen hiervoor gaan 2e helft augustus open. Supporter voor de kandidaten. U kan ook mee stemmen.

Noteer alvast dat Fons Leroy (voormalig VDAB en specialist in de veranderende wereld van de arbeidsmarkt) keynote is en komt spreken over de komende veranderingen die een enorme impact zullen hebben op de samenleving, de economie en de arbeidsmarkt : robotisering en digitalisering, migratiedruk, een klimaatcrisis, vergrijzing en nieuwe gezondheidsrisico’s.