Contact

Flows is hét Nederlandstalige onlinenieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer. Flows bericht onafhankelijk en deskundig over feiten, ontwikkelingen en mensen in scheepvaart, goederentransport en logistiek. Flows brengt dat nieuws vanuit een Belgisch perspectief, maar met een brede blik op de internationale business.

De berichtgeving van Flows is het werk van professionele journalisten met een scherpe focus op een of meerdere sectoren in het brede landschap van de goederenstromen. De eigenaar, Havenkoepel vzw, garandeert de volledige onafhankelijkheid van de redactie.

  • Briefwisseling: Flows p/a Brouwersvliet 33 - bus 4, 2000 Antwerpen
  • Verantwoordelijke uitgever: Havenkoepel vzw, Brouwersvliet 33, 2000 Antwerpen

 

Abonnementen (abonnementen@flows.be)

Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in voor een proefabonnement van 30 dagen. De tarieven van onze abonnementen vindt u hier.

Adverteren (marketing@flows.be

Zowel op de website als in de dagelijkse nieuwsbrief, kunt u uw merk zichtbaar maken via bijvoorbeeld een bannercampagne. Alle standaard-advertentiemogelijkheden vindt u hier

Wilt u uw bedrijf meer zichtbaarheid geven in de sector van transport, shipping en logistiek? Wilt u deze grote groep van professionals bereiken met uw boodschap? Contacteer ons dan volledig vrijblijvend voor een voorstel op maat van uw bedrijf. 

Redactie (redactie@flows.be

De gegevens van de leden van het redactieteam vindt u hier.