Aflossingsteam Belgian Cheetahs gaat als een trein

Nieuws, Mensen
Koen Heinen
Belgian Cheetahs
De met foto’s van de Belgian Cheetahs bestickerde loc’s. © Infrabel/Deribeaucourt

De vrouwelijke aflossingsploeg Belgian Cheetahs gaat zowel letterlijk als figuurlijk als een trein. In het kader van een partnership met het aflossingsteam heeft spoornetbeheerder Infrabel 4 diesellocomotieven bestickerd met foto’s van de Cheethas.

De locomotieven werden vrijdag voorgesteld in aanwezigheid van de Cheetahs in het onderhoudscentrum van Infrabel in Ronet bij Namen. Het gaat om vier diesellocomotieven van het type 62 die volledig gereviseerd zijn en uitgerust met het Europese veiligheidssysteem ETCS. Ze worden ingezet op werven in heel het land.

Olympische spelen

In mei wonnen Cheetahs Naomi Van den Broeck, Imke Vervaet, Camille Laus en Helena Ponette hun reeks tijdens de tweede dag van de World Relays op de Bahamas en kwalificeerden zich zo voor de Olympische Spelen in Parijs later dit jaar.

De locomotieven onderstrepen niet alleen het partnerschap met Infrabel, maar fungeren ook als een aanmoediging voor hun deelname aan de Olympische Spelen.

“Dit partnerschap is gebouwd op dezelfde waarden die we met elkaar delen, namelijk één team, samenwerking en dat we in ploegverband beter scoren dan als individu. Dat we als team boven onszelf kunnen uitstijgen, dat we blijven geloven in ons kunnen en dat we met hart en ziel blijven gaan voor ons gemeenschappelijk doel. Daarnaast nemen de Cheetahs ook regelmatig deel aan activiteiten met Infrabel-personeel als incentive”, zegt de spoornetbeheerder.

Lees verder onder de foto.

Belgian Cheetahs en Benoit Gilson
Enkele Belgian Cheetahs in het gezelschap van Benoit Gilson, CEO van Infrabel

Type 77 locomotief

Infrabel stelde in Namen ook een type 77 locomotief voor. Het gaat om het eerste type dat geschilderd werd  in de Infrabel-kleuren blauw en geel. Ook deze loc zal worden ingezet op werven en is uitgerust met ETCS.

Aflossingsteam Belgian Cheetahs gaat als een trein – Flows

Aflossingsteam Belgian Cheetahs gaat als een trein

Nieuws, Mensen
Koen Heinen
Belgian Cheetahs
De met foto’s van de Belgian Cheetahs bestickerde loc’s. © Infrabel/Deribeaucourt

De vrouwelijke aflossingsploeg Belgian Cheetahs gaat zowel letterlijk als figuurlijk als een trein. In het kader van een partnership met het aflossingsteam heeft spoornetbeheerder Infrabel 4 diesellocomotieven bestickerd met foto’s van de Cheethas.

De locomotieven werden vrijdag voorgesteld in aanwezigheid van de Cheetahs in het onderhoudscentrum van Infrabel in Ronet bij Namen. Het gaat om vier diesellocomotieven van het type 62 die volledig gereviseerd zijn en uitgerust met het Europese veiligheidssysteem ETCS. Ze worden ingezet op werven in heel het land.

Olympische spelen

In mei wonnen Cheetahs Naomi Van den Broeck, Imke Vervaet, Camille Laus en Helena Ponette hun reeks tijdens de tweede dag van de World Relays op de Bahamas en kwalificeerden zich zo voor de Olympische Spelen in Parijs later dit jaar.

De locomotieven onderstrepen niet alleen het partnerschap met Infrabel, maar fungeren ook als een aanmoediging voor hun deelname aan de Olympische Spelen.

“Dit partnerschap is gebouwd op dezelfde waarden die we met elkaar delen, namelijk één team, samenwerking en dat we in ploegverband beter scoren dan als individu. Dat we als team boven onszelf kunnen uitstijgen, dat we blijven geloven in ons kunnen en dat we met hart en ziel blijven gaan voor ons gemeenschappelijk doel. Daarnaast nemen de Cheetahs ook regelmatig deel aan activiteiten met Infrabel-personeel als incentive”, zegt de spoornetbeheerder.

Lees verder onder de foto.

Belgian Cheetahs en Benoit Gilson
Enkele Belgian Cheetahs in het gezelschap van Benoit Gilson, CEO van Infrabel

Type 77 locomotief

Infrabel stelde in Namen ook een type 77 locomotief voor. Het gaat om het eerste type dat geschilderd werd  in de Infrabel-kleuren blauw en geel. Ook deze loc zal worden ingezet op werven en is uitgerust met ETCS.