Tibo en Stenn (Transport Robbyns) regelen transport Studio 100-podia

Nieuws, Mensen
Yannick De Spiegeleir
Transport Robbyns Studio 100
Thibo en Stenn Robbyns © Transport Robbyns

Bij Transport Robbyns gaan ze geen uitdaging uit de weg. Speciaal voor Studio 100 stonden Tibo en Stenn Robbyns in voor de stockage van de rijdende podia die het entertainmentbedrijf inschakelt voor zijn musicals in het pop-uptheater in Puurs.

Transport Robbyns is vooral gekend voor zijn activiteiten in het containertransport maar het bedrijf biedt ook warehousefaciliteiten aan in Puurs. “Onze magazijnmedewerkers zijn van alle markten thuis, wij behandelen alle soorten van goederen”, zeggen Tibo en Stenn Robbyns, de zonen van zaakvoerder Kurt. “Door middel van bekistingen zien we erop toe dat bijvoorbeeld luxemotorfietsen veilig op transport kunnen.”

Dat het logistieke team van Robbyns over de nodige vaardigheden beschikt, was blijkbaar ook de ‘buren’ van Studio 100 niet ontgaan. “Hun pop-uptheater is recht tegenover ons containerdepot en warehouse gelegen. Op vraag van Studio 100 stockeren wij hun rijdende podia van de musicals (zoals ’40-45′ en ‘Daens’, red.), dit in afwachting van de dag dat de musicals in het buitenland worden opgevoerd”, verduidelijken Tibo en Stenn.

Fier

“Die rijdende podia zijn uiteraard geen alledaagse goederen en vergen speciale aandacht bij het overvoeren en bij het correct stockeren. Het lijkt misschien simpel omdat wij buren zijn maar dat was het allerminst. Het overvoeren van die podia naar ons magazijn hebben onze mensen – op vraag van Studio 100 – zelf gedaan. Ik ben best fier dat mijn zonen dit project in goede banen hebben geleid”, zegt Kurt. “Dit zijn geen goederen waar je even mee over straat wandelt, of die je zomaar met een heftruck even kan opheffen. Alles is vlekkeloos verlopen en de podia staan veilig en wel weg in ons warehouse.”

Uitbreiding magazijn

Transport Robbyns wil naast containertransport nog extra inzetten op warehouseactiviteiten. “We hebben onlangs een uitbreiding gedaan van ons magazijn, waardoor er voor onze klanten terug mogelijkheden bij komen om goederen door ons te laten behandelen en/of opslaan. Door die ingreep hebben we drieduizend bijkomende palletplaatsen gecreëerd”, aldus Kurt Robbyns.