Supply Chain Masters blij met opkomst eerste After Work in Antwerpen

Reportage, Mensen
Bart Timperman
20220928 Afterwork supply chain masters
Bezoekers eerste After Work van Supply Chain Masters © Supply Chain Masters

Met een goede 120 aanwezigen zag Supply Chain Masters het nieuwe concept ‘After Work’ een mooie start nemen. “Er is duidelijk nood aan relaxte contacten”, concludeert Yannick Lafère. De ‘After Work’-events keren vanaf nu elk kwartaal terug.

Met het concept van een ‘After Work’, zonder keynotesprekers of panelgesprekken, wil Supply Chain Masters professionelen uit de inkoop, supplychain en logistieke sector een plek bieden voor kwalitatieve ontmoetingen. Op de allereerste editie van wat een nieuwe traditie moet worden, kwamen 120 mensen van het concept proeven.

“We zijn bijzonder opgetogen met de mooie mix van het publiek”, evalueert marketingmanager Yannick Lafère. “We zagen zowel mensen uit de verladerswereld, de logistiek als de inkoop. We zien overigens dat die functies ook steeds meer overlappen, waardoor er nog meer raakpunten tussen de mensen zijn.”

“In een wereld waar veel thuis gewerkt wordt, zijn er minder mogelijkheden om informeel te netwerken”, leerde Yannick Lafère gisteren nogmaals. “De bezoekers waren opgetogen over het concept om zonder opgelegd programma meteen na de kantooruren wat bij te praten. Daarom zijn we van plan om deze ‘After Work’-momenten één keer per kwartaal te organiseren.”

Supply Chain Masters, een huwelijk tussen de twee voormalige organisaties VIB (Vereniging voor Inkoop & Bedrijfslogistiek) en OTM (Belgian Shippers’ Council) werd pas in 2021 opgericht en kende door de pandemie een vervelend startjaar. Na de Dag van de Supply Chains Masters en een zeilevent was dit het derde grote event van de nieuwe organisatie. Die werkt nu naarstig verder richting de ‘Supply Chain Awards’ in november.

https://supplychainmasters.be/