Katoen Natie neemt Poolse warehouseactiviteiten Nijhof-Wassink over

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Bij de overname hoort het terrein van 25,5 ha, 42 silo’s, 15.000 m² buitenopslagruimte, 5 warehouseloodsen met een totale overdekte oppervlakte van 40.000 m² en de overige (kantoor)gebouwen. Ook de lopende contracten en de medewerkers van het logistieke centrum worden door Katoen Natie, op een nog nader te bepalen tijdstip, overgenomen. Katoen Natie heeft besloten om de verworven faciliteiten onmiddellijk uit te breiden met extra warehouseloodsen met een totale oppervlakte van 16.000 m² en 42 extra silo’s in de zeer nabije toekomst.
 
De warehouseactiviteiten van Nijhof-Wassink groeiden in de afgelopen jaren snel. Bij het onderzoek naar uitbreiding van die faciliteiten kwam Katoen Natie in beeld. Toen Katoen Natie ook nog eens haar ambities in Polen tot uitdrukking bracht, bespraken beide partijen de mogelijkheid van een overname. De overname geldt enkel voor het Logistiek Centrum in Kutno, Polen. Alle transportactiviteiten van Nijhof-Wassink en de vijf Volvo- en Renault Trucksdealerbedrijven in Polen blijven actief onder de Nijhof-Wassink Groep. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
Katoen Natie neemt Poolse warehouseactiviteiten Nijhof-Wassink over – Flows

Katoen Natie neemt Poolse warehouseactiviteiten Nijhof-Wassink over

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Bij de overname hoort het terrein van 25,5 ha, 42 silo’s, 15.000 m² buitenopslagruimte, 5 warehouseloodsen met een totale overdekte oppervlakte van 40.000 m² en de overige (kantoor)gebouwen. Ook de lopende contracten en de medewerkers van het logistieke centrum worden door Katoen Natie, op een nog nader te bepalen tijdstip, overgenomen. Katoen Natie heeft besloten om de verworven faciliteiten onmiddellijk uit te breiden met extra warehouseloodsen met een totale oppervlakte van 16.000 m² en 42 extra silo’s in de zeer nabije toekomst.
 
De warehouseactiviteiten van Nijhof-Wassink groeiden in de afgelopen jaren snel. Bij het onderzoek naar uitbreiding van die faciliteiten kwam Katoen Natie in beeld. Toen Katoen Natie ook nog eens haar ambities in Polen tot uitdrukking bracht, bespraken beide partijen de mogelijkheid van een overname. De overname geldt enkel voor het Logistiek Centrum in Kutno, Polen. Alle transportactiviteiten van Nijhof-Wassink en de vijf Volvo- en Renault Trucksdealerbedrijven in Polen blijven actief onder de Nijhof-Wassink Groep. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.