Annick De Ridder nieuwe meter Maritieme Pint

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Traditiegetrouw heeft de Antwerp Traffic Club (ATC) steeds de Antwerpse havenschepen als peter/meter. Annick De Ridder neemt op 19 september het roer over van haar voorganger Marc Van Peel. Een gelegenheid die de sfeermakers van ATC uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. De Maritieme Pint van 19 september vindt voor de gelegenheid plaats op de Flandria 24, die dan aan het Havenhuis zal liggen.

Wanneer de ATC het water op gaat, gebeurt dat niet ongemerkt. Zo waren zij enkele jaren geleden de laatsten om een feestje te bouwen op de Badboot, voordat die vier jaar geleden zonk. “Wij gaan deze keer voor dezelfde ambiance, maar zijn er zeker van dat de Flandria niet zal zinken”, klinkt het in de uitnodiging. De Flandria vaart niet uit maar blijft voor de duur van het event bij het Havenhuis liggen.

Pimp my burger 

Sponsors voorzien de traditionele gratis vaten (naast bonnetjes voor wijn en cava voor de dames). Voor het hongertje wordt een ‘pimp my burger’-stand voorzien, gesponsord door Easyfairs. DJ Betamax bemant de draaitafel. 

Praktisch: De Maritieme Pint vangt op donderdag 19 september aan om 17.30 uur, einde voorzien om 1.30 uur. De volgende editie is gepland op de beurs Transport & Logistics op 16 oktober.

Michiel Leen