VLOOT brengt innovatoren samen op Wandelaar

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Yves Goossens, CEO van VLOOT, is binnen MDK aangesteld om de verschillende innovatieprojecten samen te brengen. Op die manier kunnen de verschillende afdelingen, die elk met hun eigen innovaties bezig zijn, op gezette tijden met elkaar van gedachten wisselen. Een eerste dergelijke ontmoeting vond eind juli plaats op het loodsstation Wandelaar. Daarbij waren verschillende projectleiders aanwezig: Artem Chernoshtan (auto adaptive dispatching voor operationeel personeelstransport), Dries Boodts (inzetten van drones), Samuel Deleu (autonoom varen), Nick Goethals (seinen en lichten) en Daphne Vanhoucke (duurzaam ondernemen). Piet Opstaele (innovation enablement manager Havenbedrijf Antwerpen), Benoît Versavel (superintendent Wandelaar) en Yves Goossens sloten mee aan. “De rol van Piet Opstaele is vooral inspirerend. Hij haalde onder meer een aantal raakvlakken aan tussen onze projecten rond autonoom varen en die van het Havenbedrijf”, zegt Goossens. De ambitie is om de innovatiemomenten, al naargelang de behoefte, halfjaarlijks te organiseren. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
ONDERWIJS
Onderwijs 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.
VLOOT brengt innovatoren samen op Wandelaar – Flows

VLOOT brengt innovatoren samen op Wandelaar

Nieuws, Mensen
Michiel Leen

Yves Goossens, CEO van VLOOT, is binnen MDK aangesteld om de verschillende innovatieprojecten samen te brengen. Op die manier kunnen de verschillende afdelingen, die elk met hun eigen innovaties bezig zijn, op gezette tijden met elkaar van gedachten wisselen. Een eerste dergelijke ontmoeting vond eind juli plaats op het loodsstation Wandelaar. Daarbij waren verschillende projectleiders aanwezig: Artem Chernoshtan (auto adaptive dispatching voor operationeel personeelstransport), Dries Boodts (inzetten van drones), Samuel Deleu (autonoom varen), Nick Goethals (seinen en lichten) en Daphne Vanhoucke (duurzaam ondernemen). Piet Opstaele (innovation enablement manager Havenbedrijf Antwerpen), Benoît Versavel (superintendent Wandelaar) en Yves Goossens sloten mee aan. “De rol van Piet Opstaele is vooral inspirerend. Hij haalde onder meer een aantal raakvlakken aan tussen onze projecten rond autonoom varen en die van het Havenbedrijf”, zegt Goossens. De ambitie is om de innovatiemomenten, al naargelang de behoefte, halfjaarlijks te organiseren. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees.

Kies een formule en krijg toegang tot alle artikels. Of log in als abonnee.

PARTICULIER
€325,00294,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor mensen met een gezonde interesse in onze sector. (Geen factuur)
DOCENT
DOCENT 171,00 /jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels. Geschikt voor docenten in voltijdse dagopleidingen voor de logistieke sector.
PROFESSIONAL
348,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met 1 login. Perfect voor consultants en zelfstandigen.
BEDRIJVEN
Vanaf €513,00/jaar
Onbeperkt toegang tot alle artikels met meerdere logins. Perfect voor organisaties met nood aan meerdere logins.
ZAKELIJK ABONNEMENT VOOR GROTE ONDERNEMINGEN
 
Als grote onderneming hebt u meer dan 6 logins nodig. We helpen u graag verder via een offerte op maat. Contacteer ons via abonnementen@flows.be.