Winnaars helivlucht ASV The Next Generation zien haven vanuit de lucht

Nieuws, Mensen
Koen Heinen

Op 20 juni tijdens het verjaardagsfeest van ASV The Next Generation (TNG), de jongerenafdeling van de Antwerpse Scheepvaartvereniging, werden drie helivluchten verloot. “Steven Van Biesbroek, accountmanager van Mareco (foto tweede links), Sara Van Dessel van Central Shipping en Jan Spruyt, CFO van De Keyser Thornton (rechts op foto), waren de gelukkige winnaars. Zij werden onlangs uitgenodigd om hun prijs te ‘realiseren’”, zegt Mathias Somers, secretaris van ASV TNG.

Unieke ervaring

De helivlucht van een half uur vertrok vanop de luchthaven van Deurne. “Een unieke ervaring om de haven en de stad vanuit de lucht te zien. We zijn vertrokken over de Bosuil, daarna over de stad, de haven en over Tomorrowland”, geniet Steven Van Biesbroek nog na.

Koen Heinen