Wallenius Wilhelmsen wint voetbaltornooi Zeehaven Zeebrugge

Nieuws, Mensen
Roel Jacobus

Zaterdag 27 april vond op de terreinen van FC Zeehaven Zeebrugge het jaarlijkse haventornooi plaats. Pal naast de Pierre Vandammesluis werd al voor de twaalfde keer gebikkeld om het sportieve meesterschap van de haven. Tien ploegen betraden de groene mat. De jeugd en seniors van FC Zeehaven Zeebrugge kregen concurrentie van niet minder dan acht bedrijfsteams: Wallennius Wilhelmsen, International Car Operators, Artes Depret, C.Ro, PSA, CSP Zeebrugge, North Sea Express en P&O Ferries.

Wallenius Wilhelmsen (rechts op de foto) slaagde in een huzarenstukje door bij zijn eerste deelname al meteen het tornooi te winnen. Na een spannende finale versloegen de rorobehandelaars International Car Operators (links) met strafschoppen. Het leverde een pakket van zes flessen champagne en de beker van het havenbestuur MBZ op.

Andere havens welkom

De dertiende editie zal volgend jaar op 2 mei plaatsvinden. De organiserende vereniging FC Zeehaven Zeebrugge inviteert hiervoor ook bedrijfsteams uit andere havens. Geïnteresseerde ploegen kunnen contact nemen met voorzitter Johnny Hofman via johnny.hofman@fsr.be.

Roel Jacobus